BookLand si Metrorex iti fac pofta de carte!

0

 Zilnic te grabesti inspre aceleasi destinatii… Iar acum, in prag de Sarbatori, alergatura dupa cadouri iti ocupa mai tot timpul. Opreste-te numai 5 minute, ridica-ti ochii din pamant si descopera un cadou pentru tine.  BookLand iti ofera de Craciun romanul SF “Eu sunt numarul patru”, al lui Pittacus Lore. Il gasesti oricand, in drumul tau, la metrou, pe manerele de sustinere din garniturile trenului. Trebuie doar sa scanezi codul QR cu telefonul tau smartphone pentru a-ti descarca cadoul si a incepe “sa il consumi” imediat.

Viziteaza-ne! Cele mai frumoase cadouri de Craciun, le gasesti la BookLand! Coboara din tren la statia “Piata Universitatii” si urca scarile spre vestibulul intermediar. Pana pe 24 decembrie te asteaptam cu o multime de surprize, oferte speciale si promotii, la playlistul de peste 9000 de titluri, de la cele peste 70 de edituri participante. In plus, evenimentele “craciunesti” pe care le-am pregatit iti vor face inima sa tresalte de bucurie.

Te asteptam cu drag sa-ti iei portia de cultura la BookLand, in incinta statiei de metrou Piata Universitatii!  

Povestea continua.
“BookLand vine acolo unde oamenii sunt deja. Nu-i cheama, ci ii urmeaza!”

Despre BookLand
Caravana BookLand
Caravana BookLand este cel mai inedit targ de carte, muzica, film si jocuri, aflat la a 2-a editie, prezent pe parcursul anului 2012 in 39 de orase din tara, timp de 42 de saptamani.

Conceptul BookLand este unul inovator, atat prin aria geografica de acoperire, cat si prin amploarea sa, reunind mii de titluri sub aceeasi umbrela. BookLanderii sunt asteptati cu numeroase premii, concursuri, oferte speciale si momente de exceptie in principalele centre comerciale din Romania, precum si in cadrul librariei on-line www.book-land.ro

Libraria online www.book-land.ro
Sub aceeasi umbrela, BookLand integreaza si libraria on-line – www.book-land.ro – portal ce ofera cele mai noi titluri, recomandari, promotii si oferte speciale in materie de carte, muzica, film, jocuri, cadouri si birotica, fiind la dispozitia vizitatorilor sai si dupa ce Caravana BookLand a plecat catre o noua destinatie.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează