BookLand se extinde cu o librarie online

1

Proiectul BookLand este in extindere. Dupa finalizarea primei editii a targului de carte urban, ce a avut loc intre 15 si 17 aprilie, la AFI Palace Cotroceni, agentia organizatoare, More than Pub, isi propune sa dezvolte si libraria online cu acelasi nume.

Pe de o parte libraria online va reuni cele mai bune oferte ale editurilor, iar pe de alta targul de carte va interactiona face to face cu publicul. Este primul concept integrat de acest fel de pe piata, iar ideea a luat nastere in timp ce se faceau pregatirile pentru prima editie. Daca targul se va manifesta o data sau de doua ori pe an (urmeaza sa fie facut public acest lucru), libraria book-land.ro va fi deschisa publicului 24/24.

“Iar suntem pionieri. Iar vom crea rumori. Insa chiar vrem sa facem evident mesajul nostru: BookLand intelege altfel cartea si pe ai sai cumparatori. Ne ducem oriunde le place acestora sa se ‘plimbe’: la mall sau pe internet. Fie ca spui targ de carte sau librarie online, BookLand va insemna acelasi lucru – Cartea la indemana ta! Venim cu aceasta initiativa de dragul cumparatorilor – a se citi clar ca nu am spus “cititorilor” – si de dragul editurilor, care speram sa vada in noi un adevarat sustinator si prieten. Eforturile de promovare a cartii pe durata intregului an vor fi recompensate prin vanzari mai mari in industrie.”, declara Mihaela Petrovan, fondatorul targului de carte urban BookLand.

Pentru a dezvolta armonios proiectul librariei online, More than Pub cauta un partener cu experienta relevanta in business-ul cultural, care, impreuna cu echipa pe care si-o va forma, sa implementeze tot ce presupune o librarie online: relatia cu editurile si distribuitorii, gestionarea stocurilor de carti, distribuirea acestora, customer service. Aportul More than Pub consta in ideea de afacere, implementarea si actualizarea continua a librariei online cu oferte fel de fel, promovarea continua si, bineinteles, targul de carte de la AFI Palace Cotroceni.

Cei care doresc sa aplice pentru aceasta oportunitate pot trimite CV-ul, insotit de o scrisoare de intentie, pe adresa office@book-land.ro, pana la 30 iunie 2011. Mai multe informatii se regasesc pe website-ul www.book-land.ro.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

Comentează