BookLand ii intampina pe iubitorii de cultura la Centrul Comercial EuroMall din Pitesti

0

In perioada 16-22 aprilie, Caravana BookLand transforma Centrul Comercial EuroMall din Pitesti intr-un adevarat centru cultural, oferindu-ti un playlist alcatuit din peste 9000 de titluri de carte, muzica film si jocuri. Cel mai atipic targ din tara, avangardist, dinamic, cult, cool si prietenos te intampina cu oferte speciale si cu numeroase evenimente, premii, tombole si surprize.

“Caravana BookLand este mai mult decat un simplu targ de carte, este o manifestare culturala, al carei scop principal este sa aduca cultura in atentia publicului larg, in locuri unde acesta se afla deja”, a declarat Mihaela Petrovan, initiatoarea proiectului.

 

Asadar, draga BookLander, te invitam sa prinzi ofertele speciale ale Caravanei BookLand, la Centrul Comercial EuroMall din Pitesti, de luni, 16 aprilie, pana duminica, 22 aprilie, intre orele 10:00 si 22:00.

Te asteptam cu drag sa-ti iei portia de cultura! Povestea continua!

BookLand vine acolo unde oamenii sunt deja. Nu-i cheama, ci ii urmeaza!


Caravana BookLand

Caravana BookLand este cel mai inedit targ de carte, muzica, film si jocuri, aflat la a 2-a editie, prezent pe parcursul anului 2012 in 39 de orase din tara, timp de 42 de saptamani.

Conceptul BookLand este unul inovator, atat prin aria geografica de acoperire, cat si prin amploarea sa, reunind mii de titluri sub aceeasi umbrela. BookLanderii sunt asteptati cu numeroase premii, concursuri, oferte speciale si momente de exceptie in principalele centre comerciale din Romania, precum si in cadrul librariei on-line www.book-land.ro

Libraria online www.book-land.ro
Sub aceeasi umbrela, BookLand integreaza si libraria on-line – www.book-land.ro – portal ce ofera cele mai noi titluri, recomandari, promotii si oferte speciale in materie de carte, muzica, film, jocuri, cadouri si birotica, fiind la dispozitia vizitatorilor sai si dupa ce Caravana BookLand a plecat catre o noua destinatie.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează