BookLand aduce bucurestenilor numeroase surprize coolturale, in Parcul IOR

0

Caravana BookLand se afla intre 9 si 15 Aprilie in Parcul IOR din Capitala. Pe langa oferta variata de carte, muzica, jocuri si filme, BookLand ii va coopta pe copiii si parintii prezenti in parc in numeroase activitati speciale.

Astfel, in fiecare zi, incepand de joi pana duminica, Creative Arts ii vor introduce pe micuti in atmosfera de Paste, prin crearea de felicitari cu tema pascala, incondeierea de oua sau realizarea acestora din diverse materiale reciclabile.

Clovnii de la King Clown vor realiza face painting si vor modela baloane, iar fotograful Ciprian Dumitrescu va imortaliza momentele amuzante ale micutilor, alaturi de clovni.

 

De asemenea, nu vor lipsi tombolele si premiile. Puteti castiga produse cosmetice oferite de ApolloMod, carti de la Editura Cartea Copiilor si vouchere cu reducere 60% la cursurile si atelierele organizate de Fundatia Nadia Comaneci, in cadrul centrului MiniMe.

Va asteptam cu mic, cu mare in Parcul IOR, pana duminica, 15 Aprilie, ora 20:00.

BookLand vine acolo unde oamenii sunt deja. Nu-i cheama, ci ii urmeaza!

Despre BookLand

Caravana BookLand
Caravana BookLand este cel mai inedit targ de carte, muzica, film si jocuri, aflat la a 2-a editie, prezent pe parcursul anului 2012 in 39 de orase din tara, timp de 42 de saptamani.

Conceptul BookLand este unul inovator, atat prin aria geografica de acoperire, cat si prin amploarea sa, reunind mii de titluri sub aceeasi umbrela. BookLanderii sunt asteptati cu numeroase premii, concursuri, oferte speciale si momente de exceptie in principalele centre comerciale din Romania, precum si in cadrul librariei on-line www.book-land.ro

Libraria online www.book-land.ro
Sub aceeasi umbrela, BookLand integreaza si libraria on-line – www.book-land.ro – portal ce ofera cele mai noi titluri, recomandari, promotii si oferte speciale in materie de carte, muzica, film, jocuri, cadouri si birotica, fiind la dispozitia vizitatorilor sai si dupa ce Caravana BookLand a plecat catre o noua destinatie.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează