Body & Mind Workout CAMP

0

YPC lanseaza cea mai tare tabara de transformare personala: Body & Mind Workout CAMP- O experienta de neuitat!

Tabara este o imbinare perfecta intre sport, sesiuni de dezvoltare personala, invataminte pentru un stil de viata sanatos si o minte echilibrata si nu in ultimul rand multa distractie si oameni de calitate!

Este in acelasi timp o mica cura de detoxifiere si o sansa de a scapa de cateva kg!:)

Cand: 5-9 Octombrie 2011

Locatie: Comuna Cornu ( Valea Prahovei- intre Cimpina si Sinaia)

Pentru mai multe detalii intra pe www.youngprofessionals.ro/proiect/body-mind-workout-camp

Va fi cu siguranta o experienta extraordinara, dar din pacate avem doar 15 locuri, pe principiul  primul venit – primul servit. Pentru a-ti rezerva locul trimite un email la office@youngprofessionals.ro sau completeaza formularul on-line de pe site de la sectiunea Inscrie-te!

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează