Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

BizCamp Bucuresti, a 7-a editie

0

Pe 23 si 24 aprilie 2012 te asteptam la cea de-a 7-a editie a BizCamp Bucuresti, cel mai complex program dedicat viitorilor profesionisti!


Ce vei gasi la BizCamp?
– workshop-uri sustinute de Danone Romania, Renault Romania, Coca Cola HBC, Kika Romania si alte companii de top
– Bogdan Naumovici, Adi Despot, Vali Barbulescu si reprezentantii companiilor partenere, in calitate de speakeri in cadrul conferintelor
– multe tombole si concursuri cu premii
– sansa de a aplica pentru job-ul la care visezi
– consiliere profesionala din partea specialistilor prezenti la eveniment
si multe alte surprize!

Daca cele mai sonore nume din business-ul romanesc sunt la BizCamp tu de ce sa lipsesti?

Intra pe bizcamp.inspirebusiness.ro/inscrieri, inscrie-te si asigura-te ca ai un loc rezervat!

Viitorul tau incepe la BizCamp!

Sursa: Facebook (contul evenimentului)

 

BizCamp Bucuresti

Cel mai mare centru universitar din Romania, Bucurestiul, a fost singurul oras in care am organizat BizCamp, pana acum. De la o editie la alta am adus noutati si teme de actualitate, care sa raspunda nevoilor voastre!

Desfasurarea evenimentului

Anul acesta venim cu cea de-a 7-a editie, cu teme si provocari noi, workshopuri, conferinte si seminarii, desfasurate pe durata a 2 zile.

Cele mai mari companii vor fi prezente in cadrul celor 4 conferinte si 8 workshopuri pentru a va aduce cele mai relevante informatii care sa va ajute la inceputul carierei!

Pe langa specialistii din companii, trainerii, speakerii renumiti si persoane publice va vor impartasi povestile lor de success!

Viitorul tau prinde contur la BizCamp!

Ne vedem pe 23 si 24 aprilie, la Hotel Howard Johnson, incepand cu ora 09:30!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.