BizCamp Bucuresti, a 7-a editie

0

Pe 23 si 24 aprilie 2012 te asteptam la cea de-a 7-a editie a BizCamp Bucuresti, cel mai complex program dedicat viitorilor profesionisti!


Ce vei gasi la BizCamp?
– workshop-uri sustinute de Danone Romania, Renault Romania, Coca Cola HBC, Kika Romania si alte companii de top
– Bogdan Naumovici, Adi Despot, Vali Barbulescu si reprezentantii companiilor partenere, in calitate de speakeri in cadrul conferintelor
– multe tombole si concursuri cu premii
– sansa de a aplica pentru job-ul la care visezi
– consiliere profesionala din partea specialistilor prezenti la eveniment
si multe alte surprize!

Daca cele mai sonore nume din business-ul romanesc sunt la BizCamp tu de ce sa lipsesti?

Intra pe bizcamp.inspirebusiness.ro/inscrieri, inscrie-te si asigura-te ca ai un loc rezervat!

Viitorul tau incepe la BizCamp!

Sursa: Facebook (contul evenimentului)

 

BizCamp Bucuresti

Cel mai mare centru universitar din Romania, Bucurestiul, a fost singurul oras in care am organizat BizCamp, pana acum. De la o editie la alta am adus noutati si teme de actualitate, care sa raspunda nevoilor voastre!

Desfasurarea evenimentului

Anul acesta venim cu cea de-a 7-a editie, cu teme si provocari noi, workshopuri, conferinte si seminarii, desfasurate pe durata a 2 zile.

Cele mai mari companii vor fi prezente in cadrul celor 4 conferinte si 8 workshopuri pentru a va aduce cele mai relevante informatii care sa va ajute la inceputul carierei!

Pe langa specialistii din companii, trainerii, speakerii renumiti si persoane publice va vor impartasi povestile lor de success!

Viitorul tau prinde contur la BizCamp!

Ne vedem pe 23 si 24 aprilie, la Hotel Howard Johnson, incepand cu ora 09:30!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează