Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

BILLA România ajunge în Sinaia pe 25 Septembrie

0

BILLA România anunță deschiderea primului magazin în Sinaia, județul Prahova, în data de 25 Septembrie, inaugurând astfel al 84-lea magazin la nivel național.

Supermarketul din Sinaia este cel de-al doilea deschis de BILLA România luna aceasta, după inaugurarea supermarketului din Câmpulung, compania continuând astfel strategia de extindere a rețelei de magazine la nivel național.

În noul magazin situat pe Bulevardul Carol, numărul 41, în cadrul Centrului Comercial Carpați clienții pot găsi o gamă variată de produse de calitate la cel mai bun preț. Noua unitate BILLA va fi deschisă începând cu ora 07:00 dimineața. Magazinul are o suprafață de peste 800 de metri pătrați și oferă clienților posibilitatea de a alege din peste 6.000 de produse.

„Întotdeauna ne dorim să fim aproape de clienții noștri și să le oferim o gamă cât mai variată de produse de cea mai bună calitate. Deschiderea unui nou magazin BILLA în Sinaia marchează continuitatea strategiei noastre de expansiune pentru anul 2014, respectând promisiunea făcută clienților noștri de a le oferi produsele dorite aproape de ei. Vom căuta noi oportunități de dezvoltare, astfel încât să fim prezenți în cât mai multe zone ” a declarat Sorana Georgia, Director General BILLA România.

Clienții noului magazin sunt invitați să își aleagă produsele preferate dintr-o gamă extinsă de sortimente, precum: legume, fructe, produse de panificație și patiserie, dar și o selecție bogată de carne proaspătă. Deschiderea supermarket-ului BILLA România din Sinaia vine cu multe oferte speciale pentru clienții săi, dar și cu o promoție atractivă: pentru fiecare 50 RON achitați în magazin, aceștia vor primi un bon de cumpărături în valoare de 10 RON.

În noul magazin din Sinaia, clienții își vor putea face cumpărăturile de luni până sâmbătă, începând cu ora 7 și până la ora 23, iar duminică între orele 7 – 22.

REWE International AG este liderul de piață în Austria pe sectorul de produse alimentare și de drogherie și unul dintre cei mai mari angajatori din țară. La nivel internațional, REWE International AG are un număr total de 72.000 de angajați care lucrează în aproximativ 3.600 de magazine. În anul 2011, cifra de afaceri a companiei a crescut la 12.83 miliarde de euro.

Compania este parte a REWE Group, unul dintre cele mai importante grupuri din Europa care activează în retail și turism. În prezent, 323.000 de angajați lucrează în cadrul REWE Group în 13 țări europene, iar cele aproximativ 15.700 de magazine au generat o cifră de afaceri de peste 48 de miliarde de euro.

REWE International AG are sediul central în Wiener Neudorf și operează rețelele BILLA, MERKUR, BIPA, PENNY și ADEG, precum și numeroase  branduri proprii. Compania este de asemenea activă pe piața de turism din Austria, prin BILLA Reisen, JAHN REISEN, MERKUR IhrUrlaub și PENNY PACK´N´GO. În plus, REWE International AG operează cu succes pe segmentul de supermarketuri în Italia și în alte șapte țări din Europa Centrală și de Est: Bulgaria, Croația, Republica Cehă, România, Rusia, Slovacia și Ucraina.

BILLA România

MAGAZIN-billaBILLA este prezentă pe piața din România din februarie 1999 când a deschis primul supermarket din București. În prezent, BILLA operează 84 de magazine în cele mai importante orașe din România. Principalele valori BILLA sunt calitatea ridicată, prețurile scăzute și varietatea produselor. Compania deține brandurile proprii Clever, MY și BILLA, Clever fiind una dintre cele mai cunoscute și apreciate mărci proprii din România. BILLA România este unul dintre cei mai importanți anagajatori din România și a creat până în prezent peste 3.500 de locuri de muncă în întreaga țară.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.