Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Bike Resort Sinaia anunță deschiderea oficială a sezonului prin lansarea unui nou traseu de mountain biking

0

Noul traseu Fairy Trail, de tip all mountain, are o lungime de 2.5 km și se desfășoară pe un parcurs sinuos între stațiile Gondolei Sinaia, tronsonul 1000-1400. Proiectat pentru a putea fi parcurs de cât mai multe categorii de rideri, de la începători până la cei mai avansați, de la familii cu copii până la rideri experimentați, acesta poate fi coborât și cu o bicicletă de tip hard-tail. Construirea și amenajarea lui Fairy Trail au fost demarate în toamna anului 2015 și de sâmbătă, 18 iunie, este oficial deschis pentru toți pasionații de biking.

Noul traseu reflectă cu acuratețe originea și spiritul mountain biking-ului. Cotat cu nivel mediu de dificultate, Fairy Trail este un single-track autentic adresat majorității pasionaților de mountain biking. Natural și feeric, traseul te introduce într-o lume de basm și îți oferă bucuria de a te distra fără a fi restricționat de dimensiunea suspensiilor bicicletei.

Bike Resort (3)

Bike Resort Sinaia, primul bike resort oficial din România, este un proiect Transport Urban Sinaia început în urmă cu 4 ani, unicul din țară deservit de o telegondolă.

„Cu consecvență și fermitate ne continuăm strategia de dezvoltare a Bike Resort Sinaia prin care ne dorim ca turiștii să privească mountain biking-ul ca pe un sport pentru toată familia, nepericulos dacă este practicat în condiții de siguranță. Al patrulea traseu din bike resort este un spectacol și mărește la 10 km lungimea traseelor noastre. Fairy Trail este destinat atât familiilor, puștilor, cât și rider-ilor cu abilități bune. Sâmbătă, 18 iunie, odată cu lansarea noului sezon, pasionații de mountain biking se vor bucura de campania noastră promoțională – 20% discount la toate categoriile de tichete destinate lor. Îi invit pe toți să încerce traseele din Bike Resort Sinaia până în luna octombrie.” a declarat Bogdan Fălcescu, Director general Transport Urban Sinaia.

Odată cu deschiderea noului sezon, toate traseele Bike Resort Sinaia au fost amenajate, optimizate și consolidate, astfel încât acestea sunt pregătite pentru a fi explorate de rideri.

Din acest an, Bike Resort Sinaia a hotărât să îl coopteze pe Sebastian Grosu ca ambasador de brand. Sebi este dublu campion național de juniori la categoria downhill. Tânărul sinăian de doar 18 ani are un potențial imens, atât pe scena națională, cât și pe cea internațională, participând și obținând locuri foarte bune la competiții europene de profil.

„Sunt foarte fericit că la mine acasă, în Sinaia, există un bike resort unde mă pot antrena și relaxa deopotrivă. Performanțele mele depind de asta. Susțin cu mare drag dezvoltarea Bike Resort Sinaia și sunt încântat că am devenit ambasadorul acestui brand. Așteptăm la Sinaia toate categoriile de rideri care cu siguranță vor găsi trasee adaptate skill-urilor pe care ei le au. În România, Bike Resort Sinaia este o inițiativă prin care popularizăm mountain biking-ul și îl facem accesibil cât mai multor iubitori ai sportului, în general”, a declarat Sebastian Grosu.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.