Biciclop implineste luna aceasta 3 ani de la lansare si iti ofera o reducere de 15%

0

 Biciclop implineste luna aceasta 3 ani de la lansare.Pentru a sarbatori acest lucru, in luna octombrie toti cei care ne trec pragul au, din partea casei, o reducere de 15% la toate produsele din stoc*.

 

O data cu aniversarea de 3 ani, relansam si website-ul nostru, www.biciclop.ro, intr-un format nou, mai prietenos si performant. Speram sa fiti placut impresionati si sa navigati mai usor de acum. Bineinteles, orice sugestie de imbunatatire este binevenita si apreciata.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează