Biciclete la feminin! SkirtBike – parada de biciclete

1

SkirtBike, cea mai eleganta parada de biciclete

Doamnele si domnisoarele care stiu sa pedaleze sunt asteptate sambata, 15 mai, la prima parada de biciclete rezervata lor. La SkirtBike pot participa si domnii, dar numai costumati in acord cu eleganta biciclistelor.

Conform Green Report, parada va porni la ora 16:00 de la Muzeul de Geologie si se va desfasura pe traseul Piata Victoriei – Bd. Aviatorilor – Piata Charles de Gaulle – Parcul Herastrau – Arcul de Triumf – Muzeul Satului – Soseaua Kiseleff – Muzeul Taranului Roman.

Cele care stiu sa pedaleze, dar nu au bicicleta, pot inchiria una de la centrul La Pedale, aflat in Parcul Kiseleff.
Cea mai sic parada de biciclete din Bucuresti este organizata de Asociatia Bate Saua sa Priceapa Iapa.

Via stiridebine.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.