Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Bestseller-ul „Arta si Stiinta Succesului” lansat in beneficiul HOSPICE Casa Sperantei

0

‘Arta si Stiinta Succesului’ (Volumul 4) este una dintre cele mai bine vandute carti ale anului 2011, clasandu-se in top 5 pe website-ul Amazon, dar si pe alte website-uri internationale de referinta.

Cuprinzand o serie de eseuri scrise de profesionisti si personalitaţi de renume apartinand unei varietaţi de domenii, cartea isi propune sa ofere publicului din intreaga lume povestile de succes si secretele reusitei acestora.

Volumul va fi lansat si in Romania, in data de 11 aprilie 2012 la ora.17.00 in incinta JW Marriott Hotel din Bucureşti, in prezenţa dlui Mru Patel, co-autor. Acesta va raspunde intrebarilor si va da autografe.

Tot profitul obţinut in urma vanzarii cartii va fi donat in scop caritabil catre HOSPICE Casa Sperantei, cea mai mare organizatie medicala non-profit din Romania care asigura gratuit servicii de ingrijire paliativa pentru copiii si adultii cu boli incurabile.

 

Pentru publicul din Romania lansarea acestui volum are o semnificaţie speciala, dat fiind faptul ca dl. Patel locuieste de peste 8 ani in Romania, tara de care se simte foarte legat. Indian de origine, nascut in Kenya, educat in Marea Britanie, dl Patel este un om de afaceri de succes, investitor, coach, trainer si expert in dezvoltare personala.

„Sa te ridici ori de cate ori cazi, sa te reorientezi, sa te realiniezi si sa devii mai puternic, iata o mare calitate.“ acesta este crezul personal al autorului eseului Pasiune si atitudine din cartea “Arta si Stiinta Succesului”.

Daca doriti sa participati la acest eveniment, accesati successbook.info si confirmati locul dumneavoastra in cadrul paginii Event Launch.

 

***

HOSPICE Casa Sperantei este cea mai mare organizatie medicala non-profit din Romania care asigura gratuit servicii de ingrijire paliativa.

Ingrijirea paliativa are ca scop alinarea durerii si controlul simptomelor bolnavilor incurabili, asistenta sociala precum si consiliere psihologica si religioasa.

HOSPICE asigura gratuit, de 20 ani, servicii de ingrijire paliativa pentru copii si adulti cu boli terminale in Bucuresti, Brasov, Fagaras si Zarnesti si a fost desemnata ca fiind centru de excelenta pentru Europa de Sud-Est.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.