Bestseller-ul „Arta si Stiinta Succesului” lansat in beneficiul HOSPICE Casa Sperantei

0

‘Arta si Stiinta Succesului’ (Volumul 4) este una dintre cele mai bine vandute carti ale anului 2011, clasandu-se in top 5 pe website-ul Amazon, dar si pe alte website-uri internationale de referinta.

Cuprinzand o serie de eseuri scrise de profesionisti si personalitaţi de renume apartinand unei varietaţi de domenii, cartea isi propune sa ofere publicului din intreaga lume povestile de succes si secretele reusitei acestora.

Volumul va fi lansat si in Romania, in data de 11 aprilie 2012 la ora.17.00 in incinta JW Marriott Hotel din Bucureşti, in prezenţa dlui Mru Patel, co-autor. Acesta va raspunde intrebarilor si va da autografe.

Tot profitul obţinut in urma vanzarii cartii va fi donat in scop caritabil catre HOSPICE Casa Sperantei, cea mai mare organizatie medicala non-profit din Romania care asigura gratuit servicii de ingrijire paliativa pentru copiii si adultii cu boli incurabile.

 

Pentru publicul din Romania lansarea acestui volum are o semnificaţie speciala, dat fiind faptul ca dl. Patel locuieste de peste 8 ani in Romania, tara de care se simte foarte legat. Indian de origine, nascut in Kenya, educat in Marea Britanie, dl Patel este un om de afaceri de succes, investitor, coach, trainer si expert in dezvoltare personala.

„Sa te ridici ori de cate ori cazi, sa te reorientezi, sa te realiniezi si sa devii mai puternic, iata o mare calitate.“ acesta este crezul personal al autorului eseului Pasiune si atitudine din cartea “Arta si Stiinta Succesului”.

Daca doriti sa participati la acest eveniment, accesati successbook.info si confirmati locul dumneavoastra in cadrul paginii Event Launch.

 

***

HOSPICE Casa Sperantei este cea mai mare organizatie medicala non-profit din Romania care asigura gratuit servicii de ingrijire paliativa.

Ingrijirea paliativa are ca scop alinarea durerii si controlul simptomelor bolnavilor incurabili, asistenta sociala precum si consiliere psihologica si religioasa.

HOSPICE asigura gratuit, de 20 ani, servicii de ingrijire paliativa pentru copii si adulti cu boli terminale in Bucuresti, Brasov, Fagaras si Zarnesti si a fost desemnata ca fiind centru de excelenta pentru Europa de Sud-Est.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează