Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Băneasa Race te ține în formă maximă! Înscrie-te acum la ediția de toamnă!

0

Băneasa Race te ține în formă maximă! Înscrie-te acum la ediția de toamnă!

Locurile sunt limitate!

Zilele însorite de vară sunt pe final și noi te încurajăm să întâmpini toamna în formă maximă și plin de energie!

Pe 29 septembrie, în pădurea Băneasa, alergăm și pe traseul de cros – 11 km și pe cel de semimaraton – 21 de km! Te asigurăm că este cel mai bun moment să profiți de locurile rămase la preț redus și să te bucuri de o alergare între prieteni, în natură! 

Înscrierile pentru competiție se fac pe https:https: //baneasarace.ro/inscriere/

Nu uita: Băneasa Race este despre prieteni, oameni relaxați și prietenoși ca tine și despre pasiunea noastră, a tuturor, pentru aleragare!

Alătură-te uneia dintre cele mai energice comunități de alergare! Îți pregătim un kit de concurs generos! Revenim cât de curând cu detalii. Stay tuned!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.