Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Balul Masquerade, un eveniment dedicat pacienților HOSPICE

0

La prima ediție a Balului HOSPICE „Masquerade“, organizat în 10 mai, la Castelul Cantacuzino din Bușteni, au luat parte peste 100 de invitați din Brașov, Prahova și București, printre care figuri publice îndrăgite din lumea artistică și din sfera de business.

Seara de la castel a fost deschisă de Cvintetul Allegretto și de Trupa de Percuție Versus și a fost însoțită de o expoziție semnată Ovidiu Cărpușor. Balul a fost prezentat de actorul Florin Busuioc și a avut-o ca invitată specială pe Prințesa Marina Sturdza. La eveniment au luat parte Dana Săvuică și alți ambasadori ai cauzei HOSPICE.

În cadrul Balului HOSPICE „Masquerade“, naistul Nicolae Voiculeț a dat startul turneului „România, din inima ta“, un proiect alcătuit din 10 reprezentații în cele mai mari orașe ale țării, care se va încheia tot în Bușteni, cu un concert special la Crucea de pe Caraiman. Turneul este susținut de Fundația „Pentru o Românie Modernă“, prin Rasvan Toader, și de Fundația Mircea Burada.

bal

Licitația cu strigare a fost deschisă de o creație-surpriză a lui Bogdan Olteanu, artistul care a devenit extrem de apreciat după ce a uimit publicul cu tehnica sa de a realiza tablouri în cadrul unui show televizat. Au mai fost licitate o cină exclusivistă la Castelul Bran, o mască venețiană semnată Elven Design, un tablou realizat în cretă pastel de Ovidiu Cărpușor, o lucrare unicat a Marianei Magos, pacientă a HOSPICE Casa Speranței și un concert special susținut de Nicolae Voiculeț la Chișinău. Cea mai mare valoare de licitație a avut-o stiloul Montegrappa Elvis Presley, oferit de kalamos.ro, adjudecat cu 3000 de euro. În urma evenimentului, reprezentanții kalamos.ro au decis să ofere HOSPICE Casa Speranței și un procent din vânzările viitoare ale produselor exclusiviste pe care aceștia le comercializează.

Atmosfera Balului „Masquerade“ a fost completată de grupul Anatoly și de trupa JukeBox. Acțiunea caritabilă a adunat peste 25.000 de euro, bani ce vor fi folosiți în beneficiul copiilor și adulților care se luptă cu boli incurabile.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.