Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

BALKANIK FESTIVAL își deschide porțile vineri, la Grădina Uranus. VEZI PROGRAMUL!

0

BALKANIK, primul festival de muzică şi cultură balcanică din România, se află anul acesta la cea de-a treia ediție și va avea loc în Grădina Uranus (str. Uranus 144, lângă Piața de Flori George Coșbuc, București), între 13 și 15 septembrie. Cele trei zile și trei nopți de evenimente îi sunt închinate Mariei Tănase, luna aceasta împlinindu-se 100 de ani de la nașterea ei.

FANFARE CIOCÂRLIA din Zece Prăjini – cea mai rapidă fanfară din lume, semnează coloanele sonore ale filmelor Borat (Larry Charles) și Gegen die wand (Fatih Akin).

ALEXANDER BĂLĂNESCU QUARTET – Pornind de la cântecele Mariei Tănase, Alexander Bălănescu a creat noi compoziții, în faimosul album Maria T, filtrând spiritul est-european al cântecelor originale, prin experiența lui occidentală.

TARAFUL HAIDUCILOR DIN CLEJANI– au apărut în filmele The Man Who Cried (r. Sally Potter) și Latcho Drom (Tony Gatlif).

KOTTARASHKY & THE RAIN DOGS, Bulgaria – trupă de muzică etno-electronică din Bulgaria.

KAL, Serbia – amestec de muzică balcanică, cu influențe de tango, influențe turcești, jamaicane și din Orientul Mijlociu.

Vor mai concerta SHUKAR vs IAGALO, un dialog muzical între două tarafuri, în frunte cu Napoleon din Shukar Collective și STEAUA DE MARE.

Spectacol Crispus, The Art of Fire – Trupa Crispus s-a format în anul 2003 și, vreme de zece ani, a reușit să transforme jocul cu focul într-o adevărată artă, iar rezultatul îl constituie spectacolele în care îmbină pirotehnia cu acrobațiile, creând efecte vizuale unice. Au doborât recordul mondial la suflat flăcări și au reprezentat România în toate colțurile lumii.

Pe lângă concerte, vor mai avea loc un târg meșteșugăresc cu produse originale, expoziții, cafea la nisip, bragă, mâncare la ceaun, delicatese turcești și must preparat pe loc, spre deliciul privitorilor. Participanții la festival vor avea ocazia să participe la o selecție bogată de ateliere – de hamace, linguri de lemn sculptate, olărit, tarot si chiromanție, brățări cu modele tradiționale, body painting, cercei cu bănuți, etc.

Elevii și studenții primesc 50% reducere la bilete și abonamente, pe baza carnetului de elev/ student, iar accesul copiilor sub 7 ani este gratuit.

Biletele și abonamentele pot fi achiziționate din rețeaua Eventim. Prețul unui bilet este 50 lei, iar al unui abonament pentru cele 3 zile de evenimente este 130 lei.

PROGRAM:

(atelierele vor avea loc pe tot parcursul zilei)

VINERI:

14:00 – Deschidere târg meșteșugăresc

16:00 – 19:30 – DJ set

19:30 – 21:00 – Concert KAL

21:00 – 21:30 – DJ set

21:30 – Concert FANFARA CIOCÂLIA

 

SÂMBĂTĂ:

14:00 – Deschidere târg meșteșugăresc

16:00 – 19:30 – DJ set

19:30 – 21:00 – Concert TARAFUL HAIDUCILOR DIN CLEJANI

21:00 – 21:30 – DJ set

21:30 – 23:00 Concert ALEXANDER BĂLĂNESCU QUARTET

 

DUMINICĂ:

14:00 – Deschidere târg meșteșugăresc

16:00 – 19:00 – DJ set

19:00 – 19:45 – Concert SHUKAR VS IAGALO

20:00 – 21:00 – Concert STEAUA DE MARE

21:00 – 21:30 – spectacol joc cu focul CRISPUS, THE ART OF FIRE

21:30 – 23:00 – Concert KOTTARASHKY & THE RAIN DOGS

Un eveniment Asociația Culturală Metropolis, powered by Metropolis Film, sponsor Apa Nova, Ciuc, cu sprijinul Institutului Cultural Român, ARCUB, Primăriei Sectorului 5, partener Hotel Caro.

Despre Asociația Culturală Metropolis:

Asociaţia Culturală Metropolis, înfiinţată de Daniel Mitulescu, are ca principal scop realizarea de evenimente non-profitde educare a publicului tânăr, precum Festivalul Internațional de Film pentru Copii KINOdiseea, la care au participat la cele patru ediții de până acum peste 28 000 de persoane și Caravana Metropolis – Cinema în aer liber, care a înregistrat cel mai mare public al unui cinematograf în aer liber din România, cu o medie de 1300 de spectatori pe seară.

Pentru voluntariat și înscrieri la târgul din cadrul Balkanik Festival – contact@balkanikfestival.ro

Website: http://www.balkanikfestival.ro/

Facebook: http://www.facebook.com/balkanikfestivalro

 

afis balkanik

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.