AZI, Sambata, 21 septembrie are loc Gabriela Szabo Run Fest 2013!

0

Sambata, 21 septembrie 2013, ora 09.00, in Padurea Baneasa, va invitam sa luati parte la mult asteptatul eveniment: Gabriela Szabo Run Fest 2013! Peste 570 de concurenti s-au inscris pana in prezent la cursele de alergare: Copii, Juniori, Open, Stafeta si Familie. Pentru cei mici am pregatit o surpriza: la start ii asteapta campioana olimpica Gabriela Szabo!

Logo1Gabriela Szabo Run Fest 2013, cel mai asteptat cros al anului,  ia startul pe 21 septembrie, in Padurea Baneasa

 

 Copiii inscrisi in concurs, cu varste cuprinse intre 8 si 13 ani, vor alerga in prima cursa si se vor bucura de prezenta si sfaturile celebrei atlete, precum si de un cros impreuna cu Gabriela Szabo. Alaturi de participanti va fi si Zsolt Gyöngyössy, cunoscutul antrenor federal, care va efectua traseul de 9 kilometri in cadrul competitiei.

Evenimentul va beneficia de prezenta domnului Nicolae Banicioiu, ministrul Tineretului si Sportului, la ora 10.00, care va veni sa incurajeze si sa felicite participantii la Gabriela Szabo Run Fest.

In total, se vor desfasura sase curse de alergare in aer liber la crosul Gabriela Szabo Run Fest, pe un traseu ce combina zone de padure cu cele de asfalt. In 2013, prima editie isi propune sa aduca la start oameni de toate varstele, incepatori sau alergatori cu experienta.  Organizata in Saptamana Europeana a Mobilitatii, 16-22 septembrie, competitia incurajeaza oamenii sa faca miscare si sa isi imbunatateasca calitatea vietii. Detalii legate despre concurs, reguli si taxa de participare le gasiti pe site-ul evenimentului: www.runfest.ro. Ultima zi de inscriere online este vineri, 20 septembrie, pana la ora 20.00.

In cadrul evenimentului, la ora 09.00 va avea loc un briefing de presa cu Gabriela Szabo, Zsolt Gyöngyössy si Catalin Mocuta, presedintele MPG si organizatorul crosului, la care sunt invitati sa participe reprezentantii mass-media. Evenimentul Gabriela Szabo Run Fest se va desfasura in parcarea din fata Academiei de Politie, Aleea Privighetorilor, Sector 1, Bucuresti.

MPG va oferi foarte multe premii la competitia Gabriela Szabo Run Fest si va organiza doua tombole la care participantii vor putea castiga alte premii atractive.

Gabriela Szabo Run Fest 2013 este un eveniment sustinut de Ministerul Tineretului si Sportului, Agentia pentru Protectia Mediului Ilfov, Agentia pentru Protectia Mediului Bucuresti, Primaria Municipiului Bucuresti si Regia Autonoma de Transport Bucuresti.

 

Citeste mai mult: Gabriela Szabo Run Fest 2013, cel mai asteptat cros al anului, ia startul pe 21 septembrie, in Padurea Baneasa

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează