Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

AZI: Roxana Ciuhulescu și Cabral în competiție la HOSPICE Sky Karting

0

HSK Main_low

Roxana Ciuhulescu și Cabral în competiție la HOSPICE Sky Karting
Luni, 15 aprilie, de la ora 17.00 îndrăgiții prezentatori tv, Roxana Ciuhulescu și Cabral vor concura unul împotriva celuilalt la prima competiție caritabilă de carting din București. Evenimentul inedit se desfășoară în parteneriat cu Sky Karting și va alătura la start 10 echipe a câte 4 piloți proveniți din companii precum: Ernst & Young, Miele Tehnica, Raiffeisen Leasing, UniCredit Finance, Rompetrol Group, Ericsson și Euro Mini Storage.

Această competitie unică și plină de adrenalină este organizată de fundația HOSPICE Casa Speranței cu scopul de a strânge fonduri pentru copiii și adulții cu boli incurabile îngrijiți gratuit la HOSPICE. Puteți să susțineți serviciile gratuite hospice printr-un SMS la 8838 în valoare de 2 euro.

Kart-urile CRG de ultimă generație, circuitul indoor unic în România și o oră de competeție intensă garantează o experiență unică! Partenerul nostru și gazda acestui eveniment este Sky Karting (www.skykarting.ro), care organizează competiții de anduranță pentru profesioniști și amatori.

Informații despre competitie:

–  1 oră de competiție intensă
–  10 echipe de minim 2 și maxim 4 piloti;
–  10 minute de runde de calificare;
–  Schimb de piloți la fiecare 15 minute;
–   La finalul cursei de 2 ore, echipa cu cele mai multe tururi făcute va câștiga! Pilotul care a făcut cel mai rapid tur în timpul cursei va fi, de asemenea, recompensat; toți participanții vor primi o diplomă;
–  Întregul echipament de siguranță este inclus.

***

HOSPICE Casa Speranței (www.hospice.ro) este cea mai mare organizație medicală non-profit din România care asigură gratuit servicii de îngrijire paliativă pentru copii și adulți cu boli terminale în București, Brașov, Făgăraș și Zărnești .

Îngrijirea paliativă este îngrijirea menită să amelioreze calitatea vieţii pacienţilor şi familiilor acestora, atunci cand se confruntă cu probleme asociate bolilor ameninţătoare de viaţă, prin prevenirea şi înlăturarea suferinţei, prin identificarea precoce, evaluarea şi tratamentul durerii şi al altor probleme de natură fizică, socială, psiho-emoţională şi spirituală. (dupa Definiţia Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, 2002)

HOSPICE asigură gratuit, de 20 ani, servicii de îngrijire paliativă pentru copii și adulți cu boli incurabile şi a fost desemnată ca fiind centru de excelență pentru Europa de Sud Est.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.