AZI: Roxana Ciuhulescu și Cabral în competiție la HOSPICE Sky Karting

0

HSK Main_low

Roxana Ciuhulescu și Cabral în competiție la HOSPICE Sky Karting
Luni, 15 aprilie, de la ora 17.00 îndrăgiții prezentatori tv, Roxana Ciuhulescu și Cabral vor concura unul împotriva celuilalt la prima competiție caritabilă de carting din București. Evenimentul inedit se desfășoară în parteneriat cu Sky Karting și va alătura la start 10 echipe a câte 4 piloți proveniți din companii precum: Ernst & Young, Miele Tehnica, Raiffeisen Leasing, UniCredit Finance, Rompetrol Group, Ericsson și Euro Mini Storage.

Această competitie unică și plină de adrenalină este organizată de fundația HOSPICE Casa Speranței cu scopul de a strânge fonduri pentru copiii și adulții cu boli incurabile îngrijiți gratuit la HOSPICE. Puteți să susțineți serviciile gratuite hospice printr-un SMS la 8838 în valoare de 2 euro.

Kart-urile CRG de ultimă generație, circuitul indoor unic în România și o oră de competeție intensă garantează o experiență unică! Partenerul nostru și gazda acestui eveniment este Sky Karting (www.skykarting.ro), care organizează competiții de anduranță pentru profesioniști și amatori.

Informații despre competitie:

–  1 oră de competiție intensă
–  10 echipe de minim 2 și maxim 4 piloti;
–  10 minute de runde de calificare;
–  Schimb de piloți la fiecare 15 minute;
–   La finalul cursei de 2 ore, echipa cu cele mai multe tururi făcute va câștiga! Pilotul care a făcut cel mai rapid tur în timpul cursei va fi, de asemenea, recompensat; toți participanții vor primi o diplomă;
–  Întregul echipament de siguranță este inclus.

***

HOSPICE Casa Speranței (www.hospice.ro) este cea mai mare organizație medicală non-profit din România care asigură gratuit servicii de îngrijire paliativă pentru copii și adulți cu boli terminale în București, Brașov, Făgăraș și Zărnești .

Îngrijirea paliativă este îngrijirea menită să amelioreze calitatea vieţii pacienţilor şi familiilor acestora, atunci cand se confruntă cu probleme asociate bolilor ameninţătoare de viaţă, prin prevenirea şi înlăturarea suferinţei, prin identificarea precoce, evaluarea şi tratamentul durerii şi al altor probleme de natură fizică, socială, psiho-emoţională şi spirituală. (dupa Definiţia Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, 2002)

HOSPICE asigură gratuit, de 20 ani, servicii de îngrijire paliativă pentru copii și adulți cu boli incurabile şi a fost desemnată ca fiind centru de excelență pentru Europa de Sud Est.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează