AZI la Bucuresti: Gala Societatii Civile 2013

0

Festivitatea de acordare a premiilor Galei Societatii Civile 2013, editia a XI-a, va avea loc AZI, 3 iunie, incepand cu ora20.00, la Opera Nationala Bucuresti.

Sursa: www.galasocietatiicivile.ro

Persoanele care doresc sa participe, pot confirma prezenta la eveniment prin completarea formularului dedicat, ce contine toate informatiile si coordonatele necesare.

In cadrul evenimentului vor fi anuntate si premiate proiectele si programele castigatoare din cele 220 inscrise in cadrul competitiei, evaluate si notate de membrii juriului, peste 60 de specialisti din diferite domenii.

De asemenea, in cadrul festivitatii de premiere vor fi anuntate si cele mai bunepropuneri de proiecte depuse in cadrulsectiunii dedicata editiei, 2013 – Anul European al cetatenilor, sprijinita si organizata in parteneriat cu Reprezentanta Comisiei Europene in Romania.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează