Azi, 15 octombrie spectacolul „Poezisele” la Muzeul Naţional al Literaturii Române din București (intrarea liberă)

0
Luni, 15 octombrie 2012, la ora 18:00 vă invitam la spectacolul „Poezisele” la Muzeul Naţional al Literaturii Române (intrarea liberă).
POEZISELE este un proiect care urmăreşte popularizarea poeziei contemporane româneşti de bună calitate şi aducerea ei mai aproape de public.
Textele pe care am lucrat sunt scrise de: Mariana Marin, Nichita Danilov, Angela Marinescu, Mircea Cărtărescu, Paul Vinicius, Ileana Mălăncioiu, Ion Mureşan, Florin Iaru, Traian T. Coşovei, Emil Brumaru, Ioan Es. Pop, FLoarea Ţuţuianu, Cristian Popescu
Distribuţia: Anda Saltelechi, Cristian Rus, Rodica Bunea, Sandra Şimon
Regia: Crista Bilciu
Fiecare reprezentaţie a acestui spectacol este urmată de o discuţie publică la care participă, alături de echipă, poeţi pe ale căror texte s-a lucrat şi spectatorii.
 
Aveti detalii si pe blog: poezisele.blogspot

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează