Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Aventureaza-te in mijlocul naturii, evadeaza din oras!

0

Uita-te in jurul tau! Ce vezi? Peretii biroului, jungla fierbinte si gri a orasului – atunci trebuie sa te aventurezi in mijlocul naturii, la tara, pentru un weekend de relaxare activa si voluntariat pentru paduri.

Padurea copiilor organizeaza in weekend o super-actiune de voluntariat traznita si energica, pentru toti cei care vor sa evadeze din jungla poluata si betonata a Bucurestiului – EVADAREA DIN ORAS!

unnamed
*Unde evadam?
La Padurea copiilor din Draganesti-Vlasca, judetul Teleorman.

*Ce vom face?
Pregatim si construim un gard de protectie impotriva pasunatului in pădure, facem masa campeneasca, povestim si glumim la umbra stejarului batran ce veghează viitoarea padure.

Dacă te-am convins sa evadezi alaturi de noi in natura si sa incerci altfel de relaxare de weekend, atunci te rugam sa completezi acest formular pana joi, 27 august, ora 12:00, iar noi te vom contacta pentru detalii.

Hai sa evadam impreuna in Padurea copiilor! Te asteptam!

Despre autor

avatar

ViitorPlus a fost înfiinţată în România ca organizaţie neguvernamentală, nonprofit, independentă, pentru a stimula şi contribui la transpunerea în practică a conceptului de dezvoltare durabilă la nivel de individ, comunitate şi organizaţii. În viziunea noastră, dezvoltarea durabilă integrează în viaţa cotidiană abordarea sistemică a realităţii şi valorifică interconexiunile dintre planurile de mediu, uman, economic şi social, care fundamentează civilizaţia umană, în aşa fel încât generaţiile actuale şi cele viitoare să-şi poată satisface nevoile şi să-şi poată păstra oportunităţile.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.