Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Aventura, relaxare in natura si premii atractive la competitia La Broaste, pe 27 mai!

0

Aventură, relaxare în natură, dar și premii atractive la competiția La Broaște

Riders Club v-a pregătit o experiență ciclistă frumoasă în pădurea Căldărușani

Pe 27 mai 2017, ne dăm întâlnire cu natura într-un decor de poveste în superba rezervație Grădiștea – Căldărușani – Dridu, din apropierea Capitalei! Sute de cicliști se vor întrece pe 4 trasee de concurs la evenimentul La Broaște, aflat la cincea ediție, din calendarul Riders Club.

Riderii pasionați de MTB vor avea ocazia să se piardă în priveliștile infinite de verdeață ale pădurii Căldărușani. Situată în sud-estul țării, în județele Ilfov și Ialomița, această arie avifaunistică suprapusă sitului Natura 2000 – Grădiștea – Căldărușani – Dridu, este o încântare pentru ochi cu râuri, mlaștini, lacuri, paduri și pajiști cu floră și faună salbatică adăpostind diferite specii de păsări rare. În vecinătatea sa gasiți monumente istorice, situri arheologice și lăcașuri de cult.

Concursul La Broaște se numără printre cele mai așteptate evenimente de ciclism dedicate amatorilor și le oferă șansa de redescoperi motivele pentru care s-au urcat prima dată într-o șa de bicicletă mountain bike explorând traseele Scurt – 17 km, Standard – 23 km sau Epic, în două variante, de 46 km sau 69 km, în funcție de abilități. Echipa MPG îi va aștepta atât pe concurenți, cât și pe susținătorii lor cu o atmosferă deosebită de eveniment, cu diferite servicii și facilități, precum și cu o zonă de relaxare special amenajată la marginea localității Sitaru.

La Broaste_foto Ovidiu Salavastru 2

Pentru aceasta competiție, Riders Club păstrează tradiția de a separa complet cursele pentru copii și cea de Agrement de celelalte curse. Astfel, la ora 09:00 vor pleca în curse concurenții înscriși pe traseul Scurt, iar la ora 11:30 va avea loc startul în valuri pentru cicliștii înscriși pe traseele Standard, Epic 46 km și Epic 69 km.

Dacă vreți să dați curs acestei aventuri verzi pe două roți, trebuie să știți că înscrierile în evenimentul La Broaște mai sunt deschise până miercuri, 24 mai, și se fac exclusiv online pe www.ridersclub.ro.

Dacă luptați pentru un loc pe podium aveți șansa de a câștiga premii generoase și beneficia de oferte speciale. Cursele de ciclism din cadrul concursului La Broaște vor fi premiate pe niveluri și categorii de vârstă și sex și vor fi asigurate de MPG și sponsorii evenimentului. Cei mai buni rideri, care vor concura pe cel mai lung traseu deschis categoriei lor, Epic – 46 km, vor fi premiați cu produse valoroase oferite de BOSCH. Cei mai bine clasați rideri se vor bucura de premii din partea Ciuc Natur Radler, BCR, Alfers și MPG. Copiii vor beneficia și ei de super premii, inclusiv de ședințe de pregătire la MTB Academy, coordonate de campionul Răzvan Jugănaru.

În categoria de premii speciale intră voucherele de reducere de 10% sau 15% la înscrierea în super concursul pe etape CARPATHIAN MTB EPIC 2017. De acestea se vor bucura riderii Elite care urca pe podium, dar și cei care câștigă cursele la categoriile de vârstă anunțate. Premianții tuturor curselor competitive de adulți vor primi și tricouri tehnice co-branduite Riders Club și Ciuc Natur Radler. Totodată, câștigătorii de la Elite vor beneficia și de premii în bani, cu sume cuprinse între 150 si 600 de lei. Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina competiției, de pe www.ridersclub.ro, dar și pe Facebook Riders Club.

Cea de a 5-a ediție a competiției La Broaște este susținută de CIUC Natur Radler, partenerul oficial al sistemului de ciclism Riders Club, și de sponsorii oficiali  Gatorade, BOSCH, Barilla și BCR, precum și de sponsorii iNES Group, GoldNutrition, Alfers și Divertiland. Partenerii evenimentului sunt Freerider.ro, Brigada de Voluntari, ASVSU, Even’thor, ProEnerg și Romsilva. Pentru cei mai competitivi rideri, care se vor lupta pentru locurile de pe podium, vor fi oferite premii atractive asigurate de sponsorii concursului. De asemenea, riderii care vor rămâne până la sfârșitul evenimentului vor avea ocazia să participe la o super tombolă cu premii variate.

 

Susțin competițiile de ciclism Riders Club și ne ajută să comunicăm și să vă informăm în permanență Kiss FM, partenerul media oficial al sistemului de ciclism, partenerul de recrutare eJobs, partenerul Registrul de Biciclete, alături de partenerii media principali INGA Media, Libertatea și de partenerii media: Comunicatedepresa.ro, Biciclistul.ro, Orasulm.eu, BikeCalendar.eu, România Pozitivă, IReporter.ro, Edu-news.ro, Bike Events, Insport, Sports Planner, Bike FM, SportPici.ro și blogul 188bmp.com. Itsy Bitsy FM susține cursele Family, la care participă împreună copii și adulți.

Vă așteptăm cu poftă de mișcare la concursul La Broaște, de la Căldărușani!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.