Au început recrutările în AEGEE-București!

0

În perioada 1-20 octombrie 2013, Asociația Studenților Europeni AEGEE-București își deschide încă o dată porțile pentru toți studenții dornici să se dezvolte atât pe plan personal, cât și pe plan profesional, având ocazia să preia inițiativa, să coordoneze proiecte, să participe la evenimente și traininguri, locale sau europene, și să profite de toate oportunitățile AEGEE.

Prezentă pe plan european încă din 1997, AEGEE-București este una dintre cele 200 de filiale ale AEGEE-Europe, răspândite în 40 de țări din Europa. AEGEE-Europe a luat naștere acum 28 de ani, cu scopul de a crea o Europă unită prin înlăturarea barierelor culturale și încurajarea spiritului de colaborare în rândul tinerilor din toate colțurile Europei. Organizăm schimburi culturale, școli de vară, conferințe internaționale, sesiuni de networking, dezbateri și multe alte proiecte europene.

Printre cele mai importante proiecte ale AEGEE-București se numără The Power of Words, Quest-iunea Bucuresti, Summer și Winter Universities. Toate activitățile noastre au la bază valori precum spiritul de echipă, responsabilitatea și comunicarea interculturală. Susținem creativitatea, dinamismul, inițiativa și buna dispoziție.

Pe plan individual, odată devenit membru activ, fiecare are șansa de a transforma o idee proprie într-un proiect de succes, fapt care face din AEGEE-Bucuresti un mediu ideal pentru dezvoltarea abilităților de leadership, a simțului răspunderii și al organizării eficiente a timpului.

Înscrie-te în AEGEE-București, depășește granițele și fii voluntar european alături de noi!

Completează aici formularul de înscriere, iar apoi ne vedem la interviu.

Pentru mai multe informații accesează site-ul nostru: www.aegee-bucuresti.ro sau trimite-ne un e-mail la adresa bucuresti@aegee.org.

afis AEGEE-Bucuresti recrutari toamna 2013

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează