Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Au început înscrierile la o nouă ediţie Career Leader

0

Afis Career Leader 

În luna octombrie, Fundaţia Româno-Americană va fi gazda unei noi ediţii Career Leader, proiect Akcees care oferă tinerilor şansa de a câștiga experienţă profesională de calitate lucrând alături de companii de top şi profesionişti din diferite industrii. Tinerii pasionaţi de consultanţă, IT sau banking pot aplica gratuit la eveniment completând formularul de înscriere disponibil online la http://akcees.com/career

Career Leader reprezintă primul pas către o carieră de succes, punând față în față angajatori importanți din diferite domenii și participanţi talentați care doresc să acumuleze experienţă profesională de calitate. Evenimentul se adresează tinerilor pasionați, dornici să câștige experiență în consultanță, IT sau banking.

În fiecare din cele trei zile ale evenimentului, Career Leader va începe cu prezentarea oportunităților de carieră din industria respectivă, va continua cu un training susținut de specialiști în domeniu, iar punctul culminant al zilei îl va reprezenta studiul de caz care va fi rezolvat în echipă în cadrul unui workshop interactiv.  La final, concurenţii vor prezenta rezultatele studiului de caz în faţa juriului de specialitate, iar câștigătorii vor fi răsplătiți cu premii atractive și stagii de practică oferite de companiile participante în program.

Consultanţă (luni, 28 octombrie). În prima zi a evenimentului, tinerii interesaţi de management şi consultanţă vor afla ce presupune o carieră în acest domeniu și vor participa la o simulare managerială alături de profesionişti din cadrul Contrast Management Consulting, Controller Institut și Colliers International.

IT (marți, 29 octombrie). Cea de a doua zi Career Leader este dedicată tinerilor pasionaţi de tehnologie. Aceştia vor afla ce presupune o carieră în domeniu şi vor rezolva un studiu de caz sub îndrumarea experților Microsoft România.

Banking (joi, 31 octombrie). Ultima zi a evenimentului vine în sprijinul tinerilor pasionați de finanţe. Aceștia vor învăța ce presupune o carieră în domeniul financiar-bancar şi vor rezolva un studiu de caz îndrumați de profesioniști din cadrul BRD Groupe Société Générale.

„Career Leader oferă tinerilor şansa de a depăşi impasul în care se regăsesc din cauza lipsei de experienţă. Mai mult, evenimentul îi ajută să înţeleagă dacă un anumit domeniu li se potriveşte sau nu şi le dă ocazia să interacţioneze în mod direct cu profesionişti şi angajatori importanţi din România. Ne bucurăm să vedem că evenimentul a ajuns deja la cea de-a patra ediţie şi le recomandăm tinerilor să profite de această oportunitate şi să aplice!”, a declarat Giorgiana Ene, Vice-Preşedinte Marketing Akcees şi coordonator proiect Career Leader.

Career Leader este dedicat studenţilor şi tinerilor absolvenţi cu rezultate deosebite, atât academice, cât şi extra-curriculare, care îşi doresc să acumuleze experienţă profesională de calitate. Participarea la eveniment este gratuită, iar înscrierile se realizează online prin completarea formularului disponibil la http://akcees.com/career. Aplicațiile sunt deschise până sâmbătă, 19 octombrie, iar selecţia este realizată de un juriu format din specialişti în resurse umane. Rezultatele finale ale procesului de selecție vor fi comunicate miercuri, 23 octombrie.

Career Leader este un eveniment organizat cu sprijinul sponsorilor Contrast Management Consulting, Controller Institut, Colliers International, Microsoft România, BRD Groupe Société Générale şi al partenerilor Romanian American Foundation, Cafe Tabiet, De Silva şi Tipografie Xpress. Mediatizarea proiectului este asigurată deRadio Lynx, Radio România Internaţional, Forbes România, Cariere, Business Woman, România Liberă, Comunicatedepresa.ro, IQAds, eJobs, Startups.ro, România Pozitivă, Business Live, Online Student, Edu-TIM, Academic Link, Smart Financial, Bancherul.ro, Studenţie.ro, Studentul.info, Best Resource şi Online Student.

Susţinem şi ne susţin: How to Web, TechHub Bucharest, Startup Weekend România, Senatul Studenţilor ASE Bucureşti, Student din Provincie, Edmundo, Educativa, Clubul Liderii Mileniului Trei, Business Club, AIESEC România, Advice, Voluntari pentru Idei şi Proiecte (VIP), Business Organization for Students (BOS), Asociaţia Studenţilor la Contabilitate şi Informatică de Gestiune (ASCIG), DA Afaceri, Incubator 107, Sindicatul Studenţilor din Cibernetică (SisC), Inspire Business, VWI Estiem,Liga Studenţilor Români din Străinătate (LSRS), Softbinator, Romanian Business Leaders, Fundaţia Post-Privatizare şi Junior Achievement România. 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.