Au început înscrierile la Câmpina Open Mountain Bike

0

La începutul lunii august s-a dat start înscrierilor la competiția sportivă Câmpina Open Mountain Bike (MTB) care se va desfăsura în toamna acestui an, pe 8 septembrie, pe dealuri prahovene. Competiția de tip ciclism montan se adresează cicliștilor profesioniști dar și amatori și, de asemenea, familiilor (părinți și copii cu vârste pornind de la 12 ani), întrecerile desfăsurându-se pe 6 categorii de vârstă și niveluri de performanță și pe trasee corespunzatoare fiecăreia dintre acestea.

 

Locatia evenimentului se afla în Câmpina, în zona platoului Muscel (Start-Sosire), spre localitatea Cornu, iar traseele cuprind, în funcție de categoria de întrecere, atât off-road cât și șosea asfaltată.

Categoriile de întrecere sunt Family – 10 km, Copii (12 – 14 ani) – 5 km, Juniori Amatori (15 – 17 ani) – 16-18 km, Juniori Avansati (15 – 17 ani) – 16-18 km, Adulți Amatori – 16-18 km, Adulți Avansați – 35-40 km. Taxa de înscriere pentru categoriile Adulți Avansați/Amatori este de 50 lei pentru cei care achită până la data de 31 august și 70 lei după această data. Pentru categoriile Copii, Family și Juniori, taxa este de 10 lei de persoană. Detalii privind traseele, regulamentul de participare și formularele de înscriere găsiți pe campina-mtb.ro.

“Câmpina Open MTB se află anul acesta la prima editie, noi dorindu-ne crearea unui eveniment de tradiţie în calendarul sportiv din România, prin care să încurajăm un mod de viaţă sănătos, spiritul de echipă şi repectul față de natură”, declară Adelaide Katerine Tarpan, Director de Dezvoltare al Fundației Romanian Angel Appeal, unul dintre organizatorii evenimentului. Competiția are, de asemenea, o componentă caritabilă, sumele rezultate din taxele de participare urmând  a fi utilizate pentru proiecte în beneficiul copiilor cu autism.”, subliniază Adelaide Katerine Tarpan.

Competiția Câmpina Open MTB este organizată de Fundația Romanian Angel Appeal si de Asociația E.A.S.C. Caraiman Câmpina.

Parteneri: Federația Română de Ciclism, Primăria Municipiului Câmpina, Primăria Comunei Cornu și Primăria Comunei Șotrile.

Evenimentul este sprijinit de Himalaya Adventure, Carrefour România, Isostar, Sponser, H2O, Ciuc Radler.

Pentru mai multe detalii si pentru înscrieri, vizitați: campina-mtb.ro

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează