Au început înscrierile la Câmpina Open Mountain Bike

0

La începutul lunii august s-a dat start înscrierilor la competiția sportivă Câmpina Open Mountain Bike (MTB) care se va desfăsura în toamna acestui an, pe 8 septembrie, pe dealuri prahovene. Competiția de tip ciclism montan se adresează cicliștilor profesioniști dar și amatori și, de asemenea, familiilor (părinți și copii cu vârste pornind de la 12 ani), întrecerile desfăsurându-se pe 6 categorii de vârstă și niveluri de performanță și pe trasee corespunzatoare fiecăreia dintre acestea.

 

Locatia evenimentului se afla în Câmpina, în zona platoului Muscel (Start-Sosire), spre localitatea Cornu, iar traseele cuprind, în funcție de categoria de întrecere, atât off-road cât și șosea asfaltată.

Categoriile de întrecere sunt Family – 10 km, Copii (12 – 14 ani) – 5 km, Juniori Amatori (15 – 17 ani) – 16-18 km, Juniori Avansati (15 – 17 ani) – 16-18 km, Adulți Amatori – 16-18 km, Adulți Avansați – 35-40 km. Taxa de înscriere pentru categoriile Adulți Avansați/Amatori este de 50 lei pentru cei care achită până la data de 31 august și 70 lei după această data. Pentru categoriile Copii, Family și Juniori, taxa este de 10 lei de persoană. Detalii privind traseele, regulamentul de participare și formularele de înscriere găsiți pe campina-mtb.ro.

“Câmpina Open MTB se află anul acesta la prima editie, noi dorindu-ne crearea unui eveniment de tradiţie în calendarul sportiv din România, prin care să încurajăm un mod de viaţă sănătos, spiritul de echipă şi repectul față de natură”, declară Adelaide Katerine Tarpan, Director de Dezvoltare al Fundației Romanian Angel Appeal, unul dintre organizatorii evenimentului. Competiția are, de asemenea, o componentă caritabilă, sumele rezultate din taxele de participare urmând  a fi utilizate pentru proiecte în beneficiul copiilor cu autism.”, subliniază Adelaide Katerine Tarpan.

Competiția Câmpina Open MTB este organizată de Fundația Romanian Angel Appeal si de Asociația E.A.S.C. Caraiman Câmpina.

Parteneri: Federația Română de Ciclism, Primăria Municipiului Câmpina, Primăria Comunei Cornu și Primăria Comunei Șotrile.

Evenimentul este sprijinit de Himalaya Adventure, Carrefour România, Isostar, Sponser, H2O, Ciuc Radler.

Pentru mai multe detalii si pentru înscrieri, vizitați: campina-mtb.ro

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.