Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Au fost lansate inscrierile pentru ONGFest – Targul Economiei Sociale 2013!

0

sigla-finala-ongfest
Sursa: stiriong.ro

 

Cea de-a 4-a editie va avea loc intre 17-19 mai la Bucuresti (Parcul Tineretului, intrarea dinspre bd. Cantemir – Colegiul National Gheorghe Sincai).

Editia 2013 pe scurt:

  • locatia este disponibila pe Google Maps aici;
  • 150 de asociatii, fundatii, cooperative sau case de ajutor reciproc (CAR-uri, CARP-uri) participante, din toate regiunile Romaniei;
  • teme: economie sociala si antreprenoriat social, voluntariat, diversitate, dialog intercultural, inovare civica, dezvoltare comunitara.

Inscrierile pentru expozanti se desfasoara in perioada 11 – 24 aprilie 2013.

Expozantii pot fi: Asociatii, fundatii, cooperative, case de ajutor reciproc (CAR-uri, CARP-uri), cu sediul in Romania, care sunt autonome (organizarea, conducerea si administrarea nu se afla sub influenta directa a unei autoritati publice) si sunt independente politic (organizarea, conducerea si administrarea nu se afla sub influenta unui partid politic).

Consultati procedura de inscriere inainte de a va inscrie. Aceasta de inscriere este disponibila aici.

Pentru inscriere va rugam sa accesati link-ul inscrieri.ongfest.ro.

Persoana de contact pentru informatii suplimentare: Iuliana Rada, telefon 021.310.01.77/81/82/83, email ongfest@fdsc.ro.

Pentru detalii urmariti www.ongfest.ro.

Acest eveniment este organizat in cadrul proiectului ”Prometeus – promovarea economiei sociale in Romania prin cercetare, educatie si formare profesionala la standarde europene” (ID 57676), implementat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile in parteneriat cu Institutul de Cercetare a Calitatii Vietii, Universitatea Bucuresti – Facultatea de Sociologie, European Research Institute on Cooperative and Social Enterprises si Centrul Naţional de Pregatire in Statistica si cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investeste in Oameni!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.