Au fost lansate inscrierile pentru ONGFest – Targul Economiei Sociale 2013!

0

sigla-finala-ongfest
Sursa: stiriong.ro

 

Cea de-a 4-a editie va avea loc intre 17-19 mai la Bucuresti (Parcul Tineretului, intrarea dinspre bd. Cantemir – Colegiul National Gheorghe Sincai).

Editia 2013 pe scurt:

  • locatia este disponibila pe Google Maps aici;
  • 150 de asociatii, fundatii, cooperative sau case de ajutor reciproc (CAR-uri, CARP-uri) participante, din toate regiunile Romaniei;
  • teme: economie sociala si antreprenoriat social, voluntariat, diversitate, dialog intercultural, inovare civica, dezvoltare comunitara.

Inscrierile pentru expozanti se desfasoara in perioada 11 – 24 aprilie 2013.

Expozantii pot fi: Asociatii, fundatii, cooperative, case de ajutor reciproc (CAR-uri, CARP-uri), cu sediul in Romania, care sunt autonome (organizarea, conducerea si administrarea nu se afla sub influenta directa a unei autoritati publice) si sunt independente politic (organizarea, conducerea si administrarea nu se afla sub influenta unui partid politic).

Consultati procedura de inscriere inainte de a va inscrie. Aceasta de inscriere este disponibila aici.

Pentru inscriere va rugam sa accesati link-ul inscrieri.ongfest.ro.

Persoana de contact pentru informatii suplimentare: Iuliana Rada, telefon 021.310.01.77/81/82/83, email ongfest@fdsc.ro.

Pentru detalii urmariti www.ongfest.ro.

Acest eveniment este organizat in cadrul proiectului ”Prometeus – promovarea economiei sociale in Romania prin cercetare, educatie si formare profesionala la standarde europene” (ID 57676), implementat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile in parteneriat cu Institutul de Cercetare a Calitatii Vietii, Universitatea Bucuresti – Facultatea de Sociologie, European Research Institute on Cooperative and Social Enterprises si Centrul Naţional de Pregatire in Statistica si cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investeste in Oameni!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează