Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelier de povesti cu jucarii si camere

0

Centrul KGSC Community, va invita la prima editie a „Atelierului de povesti cu jucarii si camere”

Acesta va avea loc sambata 20 aprilie, incepand cu ora 10 si pana spre 17.

Bucuresti, Intrarea Sectorului, nr. 14, bl. C4, ap. 3, Sector 3, Tel: 0723756205

ATELIER POVESTI

Participand la acest atelier veti avea ocazia sa va exersati creativitatea si spiritul de improvizatie, invatand impreuna cu ceilalti, sa construiti o poveste si sa o ilustrati cu ajutorul fotografiilor.

 

Daca va mai amintiti de povestile pe diapozitiv, atunci aveti o idee apropiata de ceea ce ne propunem sa realizam impreuna. 

O poveste cu talc, in care actori vor fi jucariile iar povestitori voi, prezentata printr-o succesiune de fotografii realizate pe loc.

 

Programul atelierului are (fara a fi batuta in cuie) urmatoarea structura:
– Despre noi, comunitate si alte povesti;
– Brainstoarming pentru alegerea temei;
– Modele si structuri de povesti;
– Ponturi de comunicare – limbaj, mesaje si simboluri;
– Construirea si ilustrarea povestii;
– Prezentare rezultatului.

Asadar, nu stati mult pe ganduri si completati formularul de inscriere disponibil AICI, pentru a va rezerva unul din cele 10 locuri la acest atelier neconventional!

Participantii sunt incurajati sa ofere o donatie de 20 de lei pentru sustinerea campaniei „1000 de jucarii pentru copiii saraci”.

Pentru intrebari suplimentare, nu ezitati sa ne contactati prin email pe adresa:echipa@impreunaincomunitate.ro.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.