Atelier de povesti cu jucarii si camere

0

Centrul KGSC Community, va invita la prima editie a „Atelierului de povesti cu jucarii si camere”

Acesta va avea loc sambata 20 aprilie, incepand cu ora 10 si pana spre 17.

Bucuresti, Intrarea Sectorului, nr. 14, bl. C4, ap. 3, Sector 3, Tel: 0723756205

ATELIER POVESTI

Participand la acest atelier veti avea ocazia sa va exersati creativitatea si spiritul de improvizatie, invatand impreuna cu ceilalti, sa construiti o poveste si sa o ilustrati cu ajutorul fotografiilor.

 

Daca va mai amintiti de povestile pe diapozitiv, atunci aveti o idee apropiata de ceea ce ne propunem sa realizam impreuna. 

O poveste cu talc, in care actori vor fi jucariile iar povestitori voi, prezentata printr-o succesiune de fotografii realizate pe loc.

 

Programul atelierului are (fara a fi batuta in cuie) urmatoarea structura:
– Despre noi, comunitate si alte povesti;
– Brainstoarming pentru alegerea temei;
– Modele si structuri de povesti;
– Ponturi de comunicare – limbaj, mesaje si simboluri;
– Construirea si ilustrarea povestii;
– Prezentare rezultatului.

Asadar, nu stati mult pe ganduri si completati formularul de inscriere disponibil AICI, pentru a va rezerva unul din cele 10 locuri la acest atelier neconventional!

Participantii sunt incurajati sa ofere o donatie de 20 de lei pentru sustinerea campaniei „1000 de jucarii pentru copiii saraci”.

Pentru intrebari suplimentare, nu ezitati sa ne contactati prin email pe adresa:echipa@impreunaincomunitate.ro.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează