Atelierul „Porția de râs”

0

fun studio

FUN&TRANSFORM – ATELIERUL DE RELAXARE ”PORȚIA DE RÂS”

Ce aducem?

Optimism

Distracție

Bucurie

De la ce pornim?

Relaxarea zilnică pare, în zilele noastre ocupate, ceva extrem de îndepărtat de noi. Orașul, cu presiunea lui, jobul, cu alte provocări și viața personală, parcă nu ne mai permit sa găsim un echilibru în toate.

Cercetatorii din diverse domenii ne indică ce înseamnă o PORȚIE DE RÂS sănătos. Aceasta, asigură, în primul rând, igiena sufletului. Atitudine pozitivă. Dar și sănătate pentru corp.

Ce urmărim?

Obiectivele atelierului:

  1. Să exersăm râsul, sub diferite forme, pentru creșterea gradului de confort emoțional și a atitudinii pozitive;
  2. Să facilităm construirea și menținerea unor interacțiuni de calitate cu ceilalți și cu noi înșine;
  3. Să facem față stresului zilnic într-o manieră productivă, non-agresivă.

Ce facem?

Fun&Transform se deruleaza sub formă modulară, fiecare modul fiind alcătuit din trei sesiuni, organizate o dată pe săptămână, a câte o oră fiecare. Sesiunile includ jocuri, exerciții de relaxare, exerciții de auto-cunoaștere. Prețul unui modul este de 180 ron (60 ron/sesiune/persoană). Numărul maxim de participanți/activitate este de 15). Fiecare participant poate alege să participe la un modul sau la mai multe module.

Unde?

Atelierul este organizat în fiecare săptămână, vineri seara (de la ora 18.30) începând cu data de 11 octombrie 2013, în strada Academiei nr. 7, etaj 1, sector 1, Bucuresti (deasupra Librariei Mihai Eminescu – Universitate).

Înscrieri:

Înscrierile se fac la adresa de email – office@funstudio.eu; pe site-ul www.funstudio.eu (secțiunea ”Înscrie-te”) sau la telefon 0741 199 855 (între orele 17-17.30), până cel târziu în ziua de marți a fiecărei saptămâni.

Semnificație socială:

Fun Studio este un proiect, pe termen lung, al Asociației Consultanților și Experților în Economie Socială România (ACE-ES România). O parte din fondurile obținute din derularea atelierului, este folosită pentru a putea acorda, în continuare, consultanță gratuită unor organizații neguvernamentale, cu programe destinate grupurilor vulnerabile, în: strângere de fonduri; afaceri sociale; evaluare/dezvoltare organizationala; formare etc.

 

Urmărește-ne pe www.funstudio.eu și da-ne LIKE pe Facebook!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează