Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelierul „Porția de râs”

0

fun studio

FUN&TRANSFORM – ATELIERUL DE RELAXARE ”PORȚIA DE RÂS”

Ce aducem?

Optimism

Distracție

Bucurie

De la ce pornim?

Relaxarea zilnică pare, în zilele noastre ocupate, ceva extrem de îndepărtat de noi. Orașul, cu presiunea lui, jobul, cu alte provocări și viața personală, parcă nu ne mai permit sa găsim un echilibru în toate.

Cercetatorii din diverse domenii ne indică ce înseamnă o PORȚIE DE RÂS sănătos. Aceasta, asigură, în primul rând, igiena sufletului. Atitudine pozitivă. Dar și sănătate pentru corp.

Ce urmărim?

Obiectivele atelierului:

  1. Să exersăm râsul, sub diferite forme, pentru creșterea gradului de confort emoțional și a atitudinii pozitive;
  2. Să facilităm construirea și menținerea unor interacțiuni de calitate cu ceilalți și cu noi înșine;
  3. Să facem față stresului zilnic într-o manieră productivă, non-agresivă.

Ce facem?

Fun&Transform se deruleaza sub formă modulară, fiecare modul fiind alcătuit din trei sesiuni, organizate o dată pe săptămână, a câte o oră fiecare. Sesiunile includ jocuri, exerciții de relaxare, exerciții de auto-cunoaștere. Prețul unui modul este de 180 ron (60 ron/sesiune/persoană). Numărul maxim de participanți/activitate este de 15). Fiecare participant poate alege să participe la un modul sau la mai multe module.

Unde?

Atelierul este organizat în fiecare săptămână, vineri seara (de la ora 18.30) începând cu data de 11 octombrie 2013, în strada Academiei nr. 7, etaj 1, sector 1, Bucuresti (deasupra Librariei Mihai Eminescu – Universitate).

Înscrieri:

Înscrierile se fac la adresa de email – office@funstudio.eu; pe site-ul www.funstudio.eu (secțiunea ”Înscrie-te”) sau la telefon 0741 199 855 (între orele 17-17.30), până cel târziu în ziua de marți a fiecărei saptămâni.

Semnificație socială:

Fun Studio este un proiect, pe termen lung, al Asociației Consultanților și Experților în Economie Socială România (ACE-ES România). O parte din fondurile obținute din derularea atelierului, este folosită pentru a putea acorda, în continuare, consultanță gratuită unor organizații neguvernamentale, cu programe destinate grupurilor vulnerabile, în: strângere de fonduri; afaceri sociale; evaluare/dezvoltare organizationala; formare etc.

 

Urmărește-ne pe www.funstudio.eu și da-ne LIKE pe Facebook!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.