Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelierul dedicat liceenilor “Gândește pentru tine” vine la Pitești pe 7 și 8 decembrie

0

Școala de Valori organizează pe 7 și 8 decembrie, la Pitești, workshop-ul “Gândește pentru tine”, un atelier interactiv de dezvoltare personală și orientare în carieră dedicat adolescenților, marca “Think Ahead”.

Atelierul se adresează tuturor elevilor de liceu, de la clasa a IX-a până la clasa a XII-a, și își propune să-i ajute pe tineri să răspundă la întrebările: Cine sunt? Ce-mi doresc? Ce meserie mi se potrivește? Cum mă pot pregăti pentru a-mi atinge obiectivele pe termen lung?

Ca și celelalte workshop-uri “Think Ahead”, “Gândește pentru tine” propune un mix de cunoștințe şi tehnici cu ajutorul cărora adolescenții își vor descoperi punctele forte și vor afla ce carieră li se potrivește. Atelierul cuprinde 40% teorie, 30% învăţare experienţială, 20% învăţare peer-to-peer, 10% învăţare prin expunere la persoane model.

O componentă importantă a evenimentului este cea de socializare și comunicare: adolescenții  vor avea ocazia să lege prietenii și vor interacționa cu persoane interesante, într-un cadru informal. Invitații-surpriză vin din medii diferite și vor povesti despre adolescența lor și despre parcursul lor în viață, atât personal, cât și profesional.

ScoalaDeValori-logo-descr-albLocația: Sala de lectură a Universității din Pitești, Str. Târgul din Vale, nr.1 *(lângă rectorat)

Data: 7-8 decembrie 2013 (sâmbătă și duminică)

Program: 11:00 – 17:00

Participarea la atelier este gratuită, datorită celor 33 de maratoniști care au alegat la Transmaraton, a sponsorului principal Siemens și a Universitatății Pitești, care găzduiește evenimentul.

Înscrierile se fac online, completând următorul formular: goo.gl/EfkEOg

Deadine: 1 decembrie

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.