Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelierul de origami incepe martea viitoare :)

0

Origami

CE?

Origami. Nu ştiam că se numea aşa pe vremea când îi terorizam pe cei din jur cu broscuţele săltăreţe sau când făceam solniţe din hârtie, iar aliatul nostru împotriva caniculei era coiful de hârtie făcut imediat, din câteva mişcări. Atelierul la care veţi participa merge ceva mai departe, vom învăţa împreună să facem minunate sfere din flori sau din modele geometrice, obiecte potrivite pentru a vă decora casa sau pentru a le oferi cadou persoanelor dragi.

Origami este un mod de a te concentra şi relaxa în acelaşi timp, este arta de a fi tu şi a oferi o parte din tine, în armonie cu ceilalţi. Iar dacă cineva a uitat cum se face broasca săltăreaţă, aici este clar locul unde îşi va aduce aminte.

CU CINE ?

Meşter: Bogdan Muşat

Dorinţa de a crea mi-a dat târcoale tot timpul, din liceu, când scriam poezii tuturor fetelor pe care le întâlneam. Acum fac origami din broşurile pe care le primesc la gura metroului, scriu al doilea roman şi mă joc în caruselul vieţii, minunându-mă de tot ceea ce este frumos.

CU CE ?

Mâinile voastre despre care nu ştiţi încă ce pot face cu un pătrat de hârtie colorată.

CÂND ?

8 şi 10 august 2011, de la orele 19.00 la 21.00.

CUM ?

Înscrierea la atelier se face prin email la adresa inscrieri@incubator107.com, scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască, ne dă în dar foile colorate și ne încurajează meşterul. Sugerăm o donație de 20 lei pentru întreg atelierul sau 10 lei pentru fiecare întâlnire.

UNDE?

incubator107 – mansarda din Traian, nr 107, sect 2, București

 

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.