Atelierul de creativitate al Muzeului Național al Țăranului Român

0

Atelierul de creativitate al

Muzeului Național al Țăranului Român

octombrie 2013 – iunie 2014

Atelierul de creativitate al M N Ţ R s-a pregătit cu teme noi pentru a primi grupuri de copii din grădinițe, şcoli și licee, la lecţii de etnologie, desenat, pictat, inventat poveşti, teatru de marionete, audiții muzicale, vizite şi lucru în sălile muzeului.

Pentru anul școlar 2013 – 2014, Atelierul de creativitate propune copiilor următoarele:

Luni:

Ora 13.30 – 15.30

Ateliere pentru fundații care se ocupă de copiii defavorizați

Participarea la ateliere este gratuită.

Marți:

Ora 11.00 – 12.30

Ateliere de bricolaj pentru adulți, cu Beatrice Iordan

Ora 13.30 – 14.30

Atelier de bricoaj și teatru pentru copii și mămici (pentru copii de la 3 ani), cu Beatrice Iordan

Miercuri:

Ora 10.00 – 13.00

Ateliere de teatru, bricolaj și construcție scenografică pentru grupuri școlare, cu Beatrice Iordan

Ora 14.00 – 15.30

Ateliere de etnologie, educație plastică și cusături pentru copii însoțiți de părinți (copii de la 5 ani), cu Ruxandra Grigorescu

Joi:

Ora 10.00 – 13.00

Ateliere de etnologie, educație plastică și cusături pentru grupuri școlare, cu Ruxandra Grigorescu

Vineri:

Ora 10.30 – 11.30

Povești cu urechi – pentru grupuri școlare (copii de la 7 ani), cu Călin Torsan

 

Biletul la toate atelierele este de 4 lei

Informații și înscrieri la telefoanele: 021.317.96.59 (de luni până vineri, între orele 10.00 și 14.00).

Pentru atelierele susținute de Beatrice Iordan înscrieri și informații la telefonul: 0723.47.16.00.

 

Ateliere ținute de artiști invitați

Marți:

Ora 14.00 – 17.00

Țesut și cusut după modele vechi pentru copii de la 7 ani, cu Lidia Stareș (informații și înscrieri la telefonul:0722.798.284)

 

Miercuri:

Ora 14.00 – 17.00

Țesut și cusut după modele vechi pentru copii de la 7 ani și mămici, cu Lidia Stareș

 

Joi:

Ora 14.00 – 17.00

Țesut și cusut după modele vechi pentru adulți, cu Lidia Stareș

 

Sâmbătă:

Ora 11.00 – 13.00

Pictură pe sticlă, cu Bogdan Herăscu (informații și înscrieri la telefonul: 0726.23.73.76)

 

Atelier de hârtie manuală cu Răzvan Supuran – informații la telefonul: 0728.51.68.00.

 

Biletul la atelierele susținute de artiștii invitați: 15 lei

Înscrierile se fac de luni până vineri, între orele 10.00 și 14.00.

Parteneri media ai MNȚR: 24-Fun, Radio Romania, Radio România Actualităţi, Radio România Cultural, Radio România Muzical, Radio România Internaţional, RFI, Itsy Bitsy, Zeppelin, Igloo, Arhitext, Arhitectura, Observator cultural, Cultura, BeWhere!, TV City, LiterNet.ro, Hot News, webpr.ro, Port.ro, b365.ro, onlinegallery.ro, modernism.ro, www.ArtClue.net, www.artline.ro, www.artactmagazine.ro, www.decosieco.ro, www.daciccool.ro, www.inparc.ro, semnebune.ro, totuldespremame.ro, www.cooperativaurbana.ro, www.cooperativatraditionala.ro, www.comunicatedepresa.ro, Terra Magazin, www.meidaiq.ro.

Afis_Ateliere de creativitate

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează