Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelierele de pictură, grafică şi sculptură / proiectul Pure Art

1

Lansare proiect Pure Art

Pe 27 februarie, între orele 17:00-21:00, Arta nu Muşcă are plăcerea de a vă invita la evenimentul de lansare al proiectului Pure Art. Evenimentul se va defăşura la Galeria Occidentului, Str. Ocidentului, nr.11 (Bucuresti) şi vizează promovarea atelierelor de pictură, grafică şi sculptură susţinute de Eglantina Becheru şi Daniel Rădulescu începând cu luna martie 2013.Invitație

Proiectul Pure Art vine în întâmpinarea dorinţelor exprimate până acum ale susţinătorilor şi colaboratorilor noştri, de a aprofunda noţiunile teoretice în pictură, grafică şi sculptură şi de a pune în practică elementele învăţate, până la stăpânirea instrumentelor de lucru. Fie că ai 18 sau 70 de ani, că eşti student sau top-manager, te poţi înscrie oricând la seminariile noastre de pictură, grafică şi sculptură.

Atelierele de pictură Fantasy susţinute de Eglantina Becheru nu se prezintă sub forma clasicelor lecţii de pictură şi desen, ci sub forma unor spectacole interactive ce combină toate cele şapte arte în reprezentarea plastică a ideilor.

Atelierele de grafică şi sculptură susţinute de Daniel Rădulescu. În primul a atelier se va folosi ca instrument creionul, se vor combina teme interactive și diversificate și se vor intersecta cu imaginația și creativitatea fiecăruia. Atelierul de sculptură în lut reprezintă un nivel mai avansat al desenului, este practic un desen tridimensional, dezvoltă extrem de mult viziunea în spațiu și imaginația.

Aşadar, vă aşteptăm miercuri, 27 februarie, între orele 17:00-21:00 pentru a vă cunoaşte profesorii, pentru a testa materialele puse la dispoziţie şi pentru a vă răspunde la întrebări.

Pentru orice detalii legate de înscrierea la cursuri, modalitatea de plată şi durata acestora, vizitați site-ul nostru : www.artanumusca.ro

 Un proiect marca Arta nu Mușcă.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.