Atelierele de pictură, grafică şi sculptură / proiectul Pure Art

1

Lansare proiect Pure Art

Pe 27 februarie, între orele 17:00-21:00, Arta nu Muşcă are plăcerea de a vă invita la evenimentul de lansare al proiectului Pure Art. Evenimentul se va defăşura la Galeria Occidentului, Str. Ocidentului, nr.11 (Bucuresti) şi vizează promovarea atelierelor de pictură, grafică şi sculptură susţinute de Eglantina Becheru şi Daniel Rădulescu începând cu luna martie 2013.Invitație

Proiectul Pure Art vine în întâmpinarea dorinţelor exprimate până acum ale susţinătorilor şi colaboratorilor noştri, de a aprofunda noţiunile teoretice în pictură, grafică şi sculptură şi de a pune în practică elementele învăţate, până la stăpânirea instrumentelor de lucru. Fie că ai 18 sau 70 de ani, că eşti student sau top-manager, te poţi înscrie oricând la seminariile noastre de pictură, grafică şi sculptură.

Atelierele de pictură Fantasy susţinute de Eglantina Becheru nu se prezintă sub forma clasicelor lecţii de pictură şi desen, ci sub forma unor spectacole interactive ce combină toate cele şapte arte în reprezentarea plastică a ideilor.

Atelierele de grafică şi sculptură susţinute de Daniel Rădulescu. În primul a atelier se va folosi ca instrument creionul, se vor combina teme interactive și diversificate și se vor intersecta cu imaginația și creativitatea fiecăruia. Atelierul de sculptură în lut reprezintă un nivel mai avansat al desenului, este practic un desen tridimensional, dezvoltă extrem de mult viziunea în spațiu și imaginația.

Aşadar, vă aşteptăm miercuri, 27 februarie, între orele 17:00-21:00 pentru a vă cunoaşte profesorii, pentru a testa materialele puse la dispoziţie şi pentru a vă răspunde la întrebări.

Pentru orice detalii legate de înscrierea la cursuri, modalitatea de plată şi durata acestora, vizitați site-ul nostru : www.artanumusca.ro

 Un proiect marca Arta nu Mușcă.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

Comentează