Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ateliere pentru copii: Evul Mediu occidental, Bizanțul și Lumea dinozaurilor

0
Evul Mediu occidental și Bizanțul 
Data: 2, 23, 30 martie, de la 15:30-17:30
Grupa de vârstă peste 6 ani

Lumea dinozaurilor
Data 2, 23, 30 martie, de la 17:45-19:00
Grupa de vârstă peste 6 ani
Loc de desfășurare al atelierelor: Bucuresti, Galeria 418, Intr.Armasului nr. 12, etaj 2

Afis activitati_dino-1

Evul Mediu occidental și Bizanțul

Sâmbăta, 2, 23, 30 martie, de la 15:30-17:30

Grupa de vârstă peste 6 ani

  1. ”Renașteri”  în Bizanț: Dinastia comnenă. Dinastia paleologă.
  2. Recucerirea Constantinopolului în 1261
  3. Pericole pentru Europa: Mongolii și Hoarda de Aur
  4. Trubadurii. Tapiseriile ”Doamna și Unicornul”. Obiceiuri de curte
  5. Războiul de 100 de ani. Ioana d‘ Arc
  6. Ciuma bubonică
  7. Ghilde, meșteșuguri și orașe comerciale
  8. Mănăstirea Chora.
  9. Căderea Constantinopolui în 1453

Atelierul de desfășoară sub forma unor prezentări vizuale (imagini, secvențe documentare) și discuții interactive

Programul costă 150 Ron pentru grupa de maxim 5 copii, 130 Ron între 6-10 participanți, participare individuală 50 Ron.

Lumea dinozaurilor

Sâmbăta, 2, 23, 30 martie, de la 17:45-19:00

1.Ouă și pui, anatomie. Recunoaștere sunete. Activități de pictură și decupaj
2. Cum se formează fosilele.Munca paleontologului.Asamblare oase de dinozaur
3-4.Mediul de viață și flora în Triasic, Jurasic și Cretacic, reptile marine și zburătoare, specii și caracteristicile unora dintre cei mai cunoscuți dinozauri.
4. Teoriile dispariției. Dioramă cu dinozauri

Atelierul de desfășoară sub forma unor prezentări vizuale și include și activități creative de pictură, puzzle, asamblare, colaj.

Programul costă 175 Ron pentru grupa de 1-5 copii, 150 Ron pentru 6-10 participanți, participarea individual 50 Ron. Pachetul lunar include oasele de dinozaur de asamblat.

 

Loc de desfășurare al atelierelor: Galeria 418, Intrarea Armașului nr. 12, etaj 2 (prima la stânga după Teatrul Țăndărică)

asociatiaistoriaartei@gmail.com sau istoriaarteipentruceimici@gmail.com

http://istoriaarteipentruceimici.blogspot.ro/

Înscrieri și achitarea taxei de participare până în 1 martie 2013.  Cont bancar Asociația Istoria Artei RO27INGB0000999902777826 ING Bank Iancului

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.