Atelier Handmade Dreamcatcher, editia a II-a

0

 Un dreamcatcher (o plasă de vise) agăţat deasupra patului are puterea de a prinde visele. Pe cele rele le păstrează şi dispar odată cu venirea dimineţii, iar cele bune coboară înspre noi. Imaginează-ţi ce puteri are dacă este făcut chiar de tine sau dacă îl dăruieşti cuiva drag.

Fundaţia Chance for Life te invită marți, 23 octombrie, ora 19.00, la Ceainaria Tea House la un atelier despre cum să… prindem visele. Vom învăţa alături de tinerii de la fundaţie cum să creăm un dream catcher, cum a apărut acesta, vom vorbi despre vise şi visuri, totul într-o atmosferă liniştită, pe muzică americo-indiană.

Când? 23 octombrie, ora 19.00

Unde? Ceainaria Tea House, Bdul George Cosbuc, nr. 13, Sector 4, Bucuresti

Cum? Înscrie-te trimiţând un mail la diana.ferent@chanceforlife.ro.

Numar de locuri: 20

Taxă de participare: 25 lei. Pentru că vorbim de vise şi visuri, cu cei 25 lei pe care îi vei dona la intrare, ne vei ajuta să aducem mai aproape de visurile lor un grup de tineri seropozitivi instituţionalizaţi.

Ce trebuie să aduci? Entuziasm şi visuri de împlinit, toate materialele vor fi puse la dispoziţie de către Fundaţia Chance For Life.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează