Atelier deschis despre scris texte @ Scrie despre Tine maine, 22 noiembrie 2012

0
Cum se nasc textele la Scrie despre Tine? Ce fac oamenii ăia acolo? Ce înseamnă că experiențele mele devin o piesă de teatru? Sunt toate poveștile interesante? Se fac și exerciții de actorie? De ce trebuie să fac exerciții de actorie dacă eu vreau doar sa scriu? De ce să scriu o piesă de teatru?
Echipa Scrie despre Tine vrea să răspundă la toate aceste întrebări printr-un atelier deschis, la care invitam pe oricine e curios, dar nu știe încă dacă vrea sa se aventureze în această experiență.
Joi 22 noiembrie, ora 19:00, JoinPoint, Lente Café, str. Arcului nr. 8. în București, va așteptăm ca să facem din povestile de zi cu zi un spectacol.
Rezervari si detalii la 0744427583/scriedespretine@gmail.com.

Scrie despre Tine este un atelier de povestire, observație, reprezentare a povestilor din jurul tău. În cadrul atelierului se lucrează cu actori şi regizori profesioniști exerciții creative de actorie şi dramaturgie bazate pe poveşti si experiențe personale. Rezultatul acestui atelier este câte o piesă de teatru scrisă de fiecare participant. Nu e nevoie de experiență în domeniul artistic, ci doar de sinceritate, curiozitate şi nevoia de a schimba ceva. 

scriescrie.wordpress.com

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează