Atelier de pictura pe mobila

0

Pictăm mobilă!

CE ?

Atelierul de Cai Verzi se întoarce în galop! Sigur ai și tu pe-acasă un scaun de lemn, un taburet, o noptieră, un raft, un cuier, în fine, o piesă mică de mobilier cojită și necajită – de aici înainte îi spunem mobiluță. Ia-o cu tine la incubator107 și, după două zile de atelier, pleci acasa cu ea aratând ca nouă, numai bună de făcut cadou de nuntă (doar că probabil n-o să vrei să o mai dai).

Prima zi (2 ore): vii cu mobiluța – o măsurăm din spătar până-n picioare, ne gândim ce-i de făcut cu ea, meșterul te ajută să-ți faci un plan de bătaie, să pregătești lemnul și desenul.

Ziua a doua (4 ore): ne suflecăm mânecile și ne apucăm de treabă, pictăm, ornăm, lăcuim.

Ziua a treia (la tine acasă): admiri.

CU CINE ?

Vladimir Turturica, scenograf.

CU CE ?

O mobiluță, scule de pe-acasă (vorbim despre ele la prima întâlnire).

CÂND ?

În uichendul 13-14 august de la 11.00 la 14.00

CUM ?

Înscrierea la atelier se face prin email la adresa inscrieri@incubator107.com, trimite-ne poza mobiluței pe care vrei să lucrezi, scrie-ne sincer de ce vrei să vii și lasă-ne numărul tău de telefon.

Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul în dibăcia pictatului pe mobiluță. Sugerăm o donație de 40 lei pentru întreg atelierul sau 10 lei pentru fiecare întâlnire.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.