Atelier de pictura pe mobila

0

Pictăm mobilă!

CE ?

Atelierul de Cai Verzi se întoarce în galop! Sigur ai și tu pe-acasă un scaun de lemn, un taburet, o noptieră, un raft, un cuier, în fine, o piesă mică de mobilier cojită și necajită – de aici înainte îi spunem mobiluță. Ia-o cu tine la incubator107 și, după două zile de atelier, pleci acasa cu ea aratând ca nouă, numai bună de făcut cadou de nuntă (doar că probabil n-o să vrei să o mai dai).

Prima zi (2 ore): vii cu mobiluța – o măsurăm din spătar până-n picioare, ne gândim ce-i de făcut cu ea, meșterul te ajută să-ți faci un plan de bătaie, să pregătești lemnul și desenul.

Ziua a doua (4 ore): ne suflecăm mânecile și ne apucăm de treabă, pictăm, ornăm, lăcuim.

Ziua a treia (la tine acasă): admiri.

CU CINE ?

Vladimir Turturica, scenograf.

CU CE ?

O mobiluță, scule de pe-acasă (vorbim despre ele la prima întâlnire).

CÂND ?

În uichendul 13-14 august de la 11.00 la 14.00

CUM ?

Înscrierea la atelier se face prin email la adresa inscrieri@incubator107.com, trimite-ne poza mobiluței pe care vrei să lucrezi, scrie-ne sincer de ce vrei să vii și lasă-ne numărul tău de telefon.

Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul în dibăcia pictatului pe mobiluță. Sugerăm o donație de 40 lei pentru întreg atelierul sau 10 lei pentru fiecare întâlnire.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează