Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelier de Mozaic

0

mozaic

 

Fundatia Calea Victoriei va invita incepand de miercuri 25 septembrie, ora 18:30, la Atelierul de Mozaic, cu Teodora Varzaru,unde vom experimenta una dintre cele mai vechi si spectaculoase arte decorative – mozaicul.

La acest atelier practic, ne vom petrece timpul liber intr-un mod placut si creativ, vom descoperi istoria mozaicului si vom invata cum putem decora diferite suprafete intr-un mod deosebit.

Mozaicul este un procedeu tehnic in care opera de arta este constituita din mici fragmente de materiale dure, divers colorate, fixate laolalta cu ajutorul cimentului, masticului sau altui tip de adeziv.

 

Materialele pe care le vom folosi sunt marmura, gresia, ceramica smaltuita si sticla colorata, iar obiectele pe care le vom decora sunt atat utile cat si estetice.

 

Artistul plastic Teodora Varzaru propune fiecarui cursant sa-si foloseasca imaginatia, creativitatea si indemanarea, pentru a realiza obiecte decorative extrem de elegante si expresive.

Atelierul va fi organizat in trei sedinte (primele doua sedinte dureaza 2h 30’, ultima intalnire dureaza 3h), iar toate materialele sunt incluse in taxa de curs.

Temele atelierului vor fi:

1.  Placuta de ceramica (obiect multifunctional)

2. Rama de oglinda sau fotografie

3. Vaza de sticla

Lector: Teodora Varzaru

Data incepere: 25 Septembrie 2013; Ora curs: 18:30

Numar ateliere: 3

Frecventa: saptamanal, miercuri

Cost: 240 (materiale incluse); Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 210 (materiale incluse)

Locul desfasurarii: Str Popa Soare 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Biserica Sfanta Vineri-Blvd Corneliu Coposu)

Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO

Detalii la www.victoriei.ro

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.