Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelier de modelaj in lut @ Fundatia Calea Victoriei

0

Fundatia Calea Victoriei organizeaza, din 12 ianuarie, un Atelier de modelaj in lut adresat tuturor persoanelor care doresc sa descopere cum poate o bucata de pamant sa ia forme nebanuit de frumoase.

Lectorul Alina Dumitrascu va va prezenta tehnicii de modelare in lut, materiale, instrumente, etape de lucru. Veti avea ocazia sa realizati obiecte utile (cani, farfurii, suporturi de lumanare, etc.) cu inspiratie antropomorfa, zoomorfa, vegetala.

Pe parcursul acestui atelier veti invata cum puteti sa dati forma si expresivitate unui material inert, dar foarte ascultator – lutul. Partea practica se va imbina cu notiuni teoretice despre forma, volum, proportii, compozitie, textura, stilizare, relatia dintre lumina si umbra, dintre plin si gol.

Participantii la acest curs vor avea ocazia sa modeleze liber diverse obiecte frumoase si totodata utile, care isi vor gasi un loc in casa fiecaruia.

Va invitam asadar sa va folositi imaginatia si sa mesteriti tot felul de obiecte decorative, asa cum vi le doriti si cum nimeni in afara de voi nu s-a gandit sa le faca.

Lector: Alina Dumitrascu

Data incepere: 12 ianuarie 2012; ora curs: 18.30

Numar ateliere: 4; frecventa: saptamanal

Cost: 250 de lei;

Locul desfasurarii: Fundatia Calea Victoriei str. Caimatei 20, et. 3

Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.