Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelier de ilustratie de carte

0

Fundatia Calea Victoriei organizeaza din, 20 Aprilie ora 19.00, Atelierul de ilustratie de carte, sustinut de artistul plasticArina Gheorghita.


Acest curs pentru publicul larg doreste sa celebreze traditia cartilor ilustrate integral de mina (fara contributia calculatorului), care au bucurat generatii intregi de copii si adulti.
Pe durata a 10 zile de curs, vom invata 10 tehnici diferite si vom lucra 10 tipuri de ilustratie. Aflam cu aceasta ocazie ce inseamna ilustratia in caseta, ilustratia comunicanta, ilustratia ingropata in text, ilustratia de colt sau ilustratia manseta. Nu ne vom opri doar la teorie, ci vom lucra propriu-zis fiecare tip de ilustratie.


La fiecare ora vom combina alte materiale si tehnici (unele fiind secretul cursului nostru) si vom aborda texte diferite: proza, vers, proverb etc.
La final, cele zece ilustratii rezultate vor fi prezentate intr-o expozitie la care cursantii vor putea invita prieteni si alte persoane apropiate.
Lector: Arina Gheorghita 
Data incepere: 20 Aprilie 2012; Ora curs: 19:00
Numar ateliere: 10 Frecventa: saptamanal
Cost: 450 ron; Cost studenti si pensionari: 400 ron
Locul desfasurarii:. Fundatia Calea Victoriei, str. Caimatei 20, et. 3.
Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.