Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelier – Concurs de ȋmpodobit mini-brazi, pe 12 ṣi 13 decembrie

0

O, mini – BRAD frumos !

Atelier – Concurs de ȋmpodobit mini-brazi, pe 12 ṣi 13 decembrie

Creatorii celor mai frumoṣi mini-brazi vor fi premiaṭi cu participari gratuite la ateliere de design vestimentar ṣi accesorii hand-made, pictură ṣi reciclare creativă

CREATIVE ARTS (www.creativearts.ro) organizează luni ṣi marṭi, 12 ṣi 13 decembrie a.c., cu ȋncepere de la ora 18:00, la Centrul Calderon (Str. J.L.Calderon, nr. 39, Sector 2, Bucureṣti) atelierul – concurs

“O, mini-BRAD frumos!”.

Evenimentul se adresează copiilor ṣi adulṭilor, tuturor celor pasionaṭi de decoraṭiuni de brad ṣi accesorii cu specific de Crăciun, realizate de mână.

Toṭi participanṭii la atelierul ­– concurs “O, mini-BRAD frumos!” vor putea, timp de două zile, să ȋnveṭe de la trainerii Creative Arts cum să creeze ornamente pentru bradul de Crăciun din diverse materiale (textile, piele, hârtie, lut, sticlă, plexiglas) sau accesorii (nasturi, margele, piese de computer).

Fiecare cursant va avea la dispoziṭie un mini-brad artificial ṣi materiale pentru realizarea decoraṭiunilor pentru acesta.

Workshop-ul – concurs organizat de Creative Arts, cu ocazia Crăciunului, va fi structurat pe două module.

Primul modul, desfăṣurat luni, 12 decembrie, cu ȋncepere de la ora 18:00, va consta ȋn proiectarea design-ului ṣi realizarea unor decoraṭiuni de brad ȋn stiluri diferite: elegant, vintage, pop-art, glam-rock sau romantic.

Pe parcursul celui de-al doilea modul, care are loc marṭi 13 decembrie, de la ora 18:00, tot la Centrul Calderon, cursanṭii ȋṣi vor putea dezvălui talentul creativ prin ȋmpodobirea, cu accesoriile realizate sau asamblate de ei, a brăduṭilor puṣi la dispoziṭie de organizatori. Atelierul “O, mini-BRAD frumos!” este unul de tip concurs, pentru ca la finalul celui de-al doilea modul, pe 13 decembrie, a.c, trei dintre brăduṭi, aceia declaraṭi de către traineri ca având cel mai inedit design, vor fi premiaṭi.

Premiile pentru cei mai creativi trei mini-brazi vor consta ȋn participări gratuite la cursurile organizate de Creative Arts, ȋncepând din 30 ianuarie 2012, la Centrul Calderon din Bucureṣti.

Astfel, cele trei premii vor fi următoarele:

–          Participare gratuită la Curs de design vestimentar ṣi vopsitorie textilă (12 săptămâni, 1 februarie – 20 aprilie 2012),

–          Participare gratuită la Curs de accesorii si tricotaje hand – made (12 săptămâni, 1 februarie – 20 aprilie 2012)

–          Participare gratuită la Cursul de pictură, modelaj, papier mâché ṣi reciclare creativă (12 săptămâni,  1 februarie – 20 aprilie 2012)

La finalul atelierului de decorat mini-brazi, fiecare participant îşi poate lua acasă brăduṭul pe care l-a accesorizat cu propria lui imaginaṭie ṣi creativitate.

Costul atelierului  “O, mini-BRAD frumos!” este de 110 de lei pentru ambele module, desfăṣurate pe 12 ṣi 13 septembrie. Acest cost include toate materialele ṣi accesoriile folosite de participanṭi.

Alte detalii:

  • Atelierul se va desfăşura la Centrul Calderon (Str. J.L.Calderon, nr. 39, Sector 2, Bucureṣti)
  • Vârsta recomandată pentru participanṭi: ȋntre 8 ṣi 80 de ani
  • Data limită de înscriere: 11.12.2011
  • Înscrierea şi obţinerea de alte informaţii se pot face, între orele 10:00 ṣi 20:00, prin e-mail sau telefon/gsm la: office@creativearts.ro; 021.315.78.10 / 0722.233.114

——————–

Despre: CREATIVE ARTS este un centru de cultivare a creativităṭii, creat ȋn scopul descoperirii ṣi dezvoltării potenṭialului creativ care se află ȋn fiecare dintre noi, fie că suntem copii sau adulṭi. CREATIVE ARTS realizează o gama largă de ateliere, pentru toate vârstele, folosind tehnici mixte pentru promovarea artei sub toate formele ei. Astfel, pasionaṭii de arte frumoase vor putea studia, sub coordonarea specialiṣtilor, noṭiuni teoretice ṣi practice de: pictură ṣi mozaic, desen maga, design textil, artă foto ṣi retouching fotografie de modă, ceramică ṣi modelaj, design interior, reciclare creativă, creaṭie de bijuterii ṣi alte accesorii, muzică,  actorie/improvizaṭie  ṣi stand-up comedy.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.