Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelier Biblioteca vie la Urlați

0

Atelier Biblioteca vie

V-ați imaginat vreodată cum ar fi dacă ați avea parte de o experiență în care, în loc de o carte, ar fi posibil să împrumutați o persoană, a cărei poveste să o ”citiți”?

Sursa: Facebook aici.

Noi, echipa programului „Biblioteca Vie”, din cadrul proiectul Beyond Divides, finanțat de Fundația Robert Boch și implementat de Impact HUB Bucharest, în parteneriat cu Asociația VAR, timp de 4 luni ne-am pregătit pentru a vă putea oferi această întâlnire cu, pentru și despre liceeni!

Ne propunem să vorbim deschis despre teme precum adolescența, prietenia, bullying-ul și orientarea în carieră. Vom face împreună posibil acest lucru prin folosirea metodelor de tipul mentoratului, storytelling-ului, Teatrului Forum și prin introducerea în program a unor cărți / filme captivante, gata să reveleze moduri de gândire și viziunea asupra lumii noastre interioare și exterioare!

Pe lângă membrii proiectului Beyond Devides, ne vor bucura cu prezența UN INVITAT „CARTE” SURPRIZA (more to follow) si un mentor – președinta Fundației Județene pentru Tineret Prahova, doamna Ana Nedelcu: cu o vastă experiență în jurnalism, psihologie, educație și nu numai!

Pentru că schimbarea poate veni doar lucrând împreună, vă așteptăm sâmbătă, 18 ianuarie 2020, începând cu ora 14, la Liceul Teoretic „Brâncoveanu-Vodă” din Urlați, pentru a lua parte la un atelier unde părerile voastre contează, iar problemele își găsesc rezolvarea!  Vom petrece 2 ore efervescente într-o atmosferă caldă și relaxantă, condimentată cu zâmbete, glume, energie pozitivă și experiențe unice!

Participarea la atelier este gratuită, în limita locurilor disponibile. Pentru a putea participa trebuie sa va inscrieti ca membru al Bibliotecii Vii, completând formularul de mai jos:

https://docs.google.com/forms/d/1NkPmqljptyJxvAtt1BWpBKUz_W3AvRmva_FTrq_X2TM/edit

Despre autor

avatar

Impact Hub Bucharest este organizația dedicată sprijinirii inovatorilor care încearcă să rezolve provocările economice, sociale și ecologice ale zilelor noastre prin proiecte și modele de afaceri cu impact social pozitiv. Parte dintr-o rețea globală, Impact Hub Bucharest oferă un spațiu de lucru și colaborare în centrul Bucureștiului, o comunitate activă de peste 200 de membri, evenimente de învățare, networking și dezvoltare, programe de accelerare și dezvoltare a afacerilor cu impact social.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.