Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Astazi este ultima zi in care te mai poti inscrie la Consulting Days

0

Astazi este ultima zi in care te mai poti inscrie la Consulting Days. Intra pe www.hipo.ro  si aplica la cel mai important eveniment de cariera in domeniul consultantei.

Poster Consulting Days _ 2014 _ web

Saptamana viitoare, pe 18 martie, are loc Consulting Days, la Hotel Howard Johnson din Bucuresti. Deadline-ul de aplicare s-a prelungit pana astazi – 12 martie, iar cei interesati se pot inscrie pe www.hipo.ro, accesand platforma dedicata evenimentului.

Consulting Days este primul proiect al anului care se adreseaza tinerilor cu potential. Evenimentul a adunat pana acum peste 2.700 de aplicanti si 600 de participanti. Printre companiile participante la editiile trecute ale proiectului se numara: Adevaris, Deloitte, EY, KPMG, Mazars, Baker Tilly Klitou, TPA Horwath, bpv Grigorescu Stefanica, Platis Bazilescu LLLP, Tuca Zbarcea si Asociatii, Oracle, Capgemini, IBM etc.

In cadrul evenimentului din acest an, tinerii vor avea ocazia sa afle mai multe informatii despre oportunitatile de cariera deschise de companiile participante, printre care amintim:

 • Audit Graduate Recruitment 2014 – Deloitte
 • Tax Graduate Recruitment 2014 – Deloitte
 • Audit Management Trainee – Coca-Cola HBC Romania
 • Junior Accountant, Outsourcing Services – Mazars
 • Junior Lawyer – EY Romania
 • Career Opportunities at EY Romania;

Ajuns deja la a treia editie, anul acesta evenimentul Consulting Days va crea mediul potrivit pentru:

 1. Interactiune directa cu cei mai buni 150 de studenti si tineri absolventi interesati de dezvoltarea unei cariere in Accounting, Audit sau Taxes, in cadrul evenimentului ce se va desfasura pe 18 Martie, la hotel Howard Johnson.

Participantii selectati in cadrul evenimentului din 18 martie la Accounting. Audit. Taxes Event vor participa la:

 • Conferinta generala a zilei – KickStart a successful career in business – care le va oferi participantilor o imagine de ansamblu asupra domeniului de care sunt interesati.
 • Speed Networking – in cadrul careia se pot informa cu privire la oportunitatile de cariera si programele dedicate studentilor direct de la reprezentantii companiilor.
 • Workshop-uri si studii de caz care le vor oferi oportunitatea de a-si dovedi motivarea si interesul in a avea o cariera de succes in domeniul care ii pasioneaza. Cateva dintre workshop-urile la care vor putea participa tinerii sunt Transparent Audit – EY, VAT eats quart of your ice-cream EY sau Growing up in tax and audit – PwC.
 1. Interactiune online printr-o platforma dedicata companiilor din domeniul consultantei, prin care pot interactiona, educa si recruta studenti si proaspat absolventi de top. Sectiunea online, denumita Career Corner, se va desfasura pana pe 28 Martie, pe www.hipo.ro

Platforma online Career Corner le ofera tinerilor posibilitatea sa se informeze despre aria din consultanta care ii pasioneaza, accesand articole tematice, sfaturi despre startul perfect in cariera, video-uri si oportunitati de cariera. Titlurile catorva dintre articolele disponibile sunt: “Cum sa devii un auditor de succes?”, “Sfaturi pentru un consultant IT de succes”, “Diferenta dintre profilul cautat pentru departamentul taxe si cel cautat pentru departamentul audit”.

Printre companiile participante la editia din 2014 se numara: Deloitte, EY, PricewaterhouseCoopers, Mazars, Coca-Cola HBC Romania.

Testimoniale din partea participantilor la editiile trecute Consulting Days pot fi vizualizate accesand urmatorul link: http://www.hipo.ro/locuri-de-munca/consultingdays/sectiune/5

Mai multe detalii despre eveniment si agenda acestuia pot fi accesate la sectiunea dedicata proiectului pe www.hipo.ro

Despre Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o companie de consultanta in domeniul resurselor umane, specializata in dezvoltarea de solutii de recrutare si employer branding.

Avand o experienta de 8 ani, Catalyst Solutions adauga valoare clientilor si candidatiilor cu fiecare dintre proiectele sale: Angajatori de TOP (cel mai mare targ de cariera din Romania organizat bianual in Bucuresti, Timisoara si Iasi), www.HiPo.ro – singurul portal de cariera dedicat exclusiv candidatilor cu studii superioare, Top Talents Romania (proiect ce identifica in fiecare an cei mai valorosi 300 de tineri absolventi la nivel national), Career Innovation Week (identifica tineri cu rezultate remarcabile in domeniile financiar, vanzari, marketing, IT&C, cercetare si inginerie), Consulting Days (cuprinde o serie de conferinte dedicate celor interesati de audit, taxe, contabilitate, legal si IT&C), Ghidul Angajatorilor (publicatie de orientare in cariera adresata studentiilor si masteranziilor din domeniul economic si tehnic distribuita in 15 centre universitare), Targul Virtual pentru Absolventi si Angajatori de TOP Virtual.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.