Aspiratii si Motivatii pentru Viitor este „Non-profit, dar Pro-dezvoltarea durabila!”

0

In cadrul seriei de interviuri Societal, Oana Radu vorbeste din partea Asociatiei Aspiratii si Motivatii pentru Viitor (AMV) despre beneficiarii si obiectivele proiectelor pe care le desfasoara.

Care este profilul beneficiarilor proiectelor AMV?

„Misiunea asociatiei noastre este de a sprijini persoanele cu dificultati sociale, in special tinerii. Am avut diverse proiecte in care am lucrat cu copii din centre de plasament si tineri din apartamente sociale dar si cu copii sau tineri din familii dezorganizate sau cu probleme economice, materiale.”

Care sunt principalele obiective ale asociatiei dumneavoastra?

„Obiectivele noastre sunt implicarea in invatarea non-formala. Incercam sa facem beneficiarii nostri sa aiba incredere in ei si in acelasi timp sa invete pe mai multe cai in afara scolii.”

Oana Radu, Asociatia Aspiratii si Motivatii pentru Viitor

Interviul complet poate fi vizualizat aici.

————————————————————————————–

Seria de interviuri „Non-profit, dar Pro-dezvoltarea durabila”

Societal invita organizatiile societatii civile la un dialog pe tema dezvoltarii durabile pornind de la propriile activitati, proiecte si experiente. Startul campaniei este dat de 30 de ONG-uri, care explica intr-o serie de interviuri care este contributia lor la dezvoltarea durabila. Campania invita toate organizatiile non-profit interesate de demersul Societal sa promoveze principiile dezvoltarii durabile. Detaliile despre cum se pot implica ONG-urile sunt disponibile pe pagina campaniei.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează