Asociatia Prietenia va INVITA la CARAVANA CULTURALA

0

ASOCIATIA PRIETENIA ORGANIZEAZA EVENIMENTUL

“CARAVANA CULTURALA”
JOI, 10 mai, ora 18,00 si Vineri 11 mai ora 11,00 – 14,00

 Pantelimon, str Sf. Gheorghe nr. 46

Joi 10 mai , ora 18,00

RECITAL CAMERAL

                  Cezara Comsa – flaut

                  Sabina Manolache – flaut

                   Conf. Dr. Verona Maier –  pian,

In program lucrari de:  L. Van Beethoven, G. B. Fontana, J. B. Loillet si alti.

Vineri 11 mai intre orele 11,00 – 14,00

Prezentarea interactiva a atelierelor artistice si practice:

Impreuna in comunitate” –   astfel,  aveti ocazia de a experimenta intr-un mod non-formal momente artistice si practice din  viata comunitatii.

Inca din 2006 organizam anual “Formarea pentru toti”, la care participa  tineri cu nevoi speciale, parinti acestora, pedagogi, psihologi, asistenti sociali sau persoane interesate.

Anul acesta tema formarii este A vedea biografii”Biografia mea speciala creata de mine insumi” si are insemnatate pentru ca aduce in centru beneficiari, care prin munca si viata lor culturala (teatru, dansuri, pictura, modelaj) creeaza un organism social si  aduc o contributie la comunitate si la societate ca intreg. Astfel, prin participarea activa la viata comunitatii cu propriile posibilitati individuale, se implineste sensul terapiei sociale.

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează