Asociatia Prietenia va INVITA la CARAVANA CULTURALA

0

ASOCIATIA PRIETENIA ORGANIZEAZA EVENIMENTUL

“CARAVANA CULTURALA”
JOI, 10 mai, ora 18,00 si Vineri 11 mai ora 11,00 – 14,00

 Pantelimon, str Sf. Gheorghe nr. 46

Joi 10 mai , ora 18,00

RECITAL CAMERAL

                  Cezara Comsa – flaut

                  Sabina Manolache – flaut

                   Conf. Dr. Verona Maier –  pian,

In program lucrari de:  L. Van Beethoven, G. B. Fontana, J. B. Loillet si alti.

Vineri 11 mai intre orele 11,00 – 14,00

Prezentarea interactiva a atelierelor artistice si practice:

Impreuna in comunitate” –   astfel,  aveti ocazia de a experimenta intr-un mod non-formal momente artistice si practice din  viata comunitatii.

Inca din 2006 organizam anual “Formarea pentru toti”, la care participa  tineri cu nevoi speciale, parinti acestora, pedagogi, psihologi, asistenti sociali sau persoane interesate.

Anul acesta tema formarii este A vedea biografii”Biografia mea speciala creata de mine insumi” si are insemnatate pentru ca aduce in centru beneficiari, care prin munca si viata lor culturala (teatru, dansuri, pictura, modelaj) creeaza un organism social si  aduc o contributie la comunitate si la societate ca intreg. Astfel, prin participarea activa la viata comunitatii cu propriile posibilitati individuale, se implineste sensul terapiei sociale.

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează