Asociaţia Prietenia organizează Târgul de Florii

0

Asociaţia Prietenia organizează Târgul de Florii in Centrul de Socioterapie, Vineri, 3 Aprilie 2015, orele 14:00 – 19,00, Pantelimon, str. Sf. Gheorghe nr. 46, judeţul Ilfov (maxi taxi ruta 547, staţia Asociaţia Prietenia) unde va invitam sa gustati prajituri de casa, gratar la iarba verde si aer curat.

In acelasi timp, puteti cumpara cadouri interesante si unice, create si lucrate de persoane cu dizabilitati, precum: cosulete de Sfintele Pasti, bijuterii, genti si diverse alte obiecte hand-made din materiale naturale, legume bio.

Fondurile strânse în urma evenimentului vor fi folosite pentru organizarea taberelor de vara si pentru a ajuta beneficiarii cu posibilitati materiale reduse.

prietenia targ

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează