Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Asociatia Oxigen te invită să te alături programului„Plantează-ți Oxigenul” care se va desfășura timp de 3 zile consecutive!

0

„Momentul cel mai oportun pentru a planta un copac a fost acum 20 de ani. Momentul cel mai bun de acum încolo este să îl plantăm acum.”, spune un proverb chinez.

Baza experimentală Bărăganu, 24 martie 2017

planteaza oxigenul

Începând cu ora 8:00 îi invităm pe toți iubitorii de natură și oxigen în baza experimentală Bărăganu în prima acțiune de plantare. Sunt așteptati peste 20 de voluntari care își doresc să fie o schimbare pozitivă în rândul societății noastre.

Ştiaţi că oxigenul şi culoarea verde sunt factori terapeutici esenţiali în recuperare?!

Ei bine, iată unul din beneficiile plantării – oferă oxigen. Mai mult decât atât, oferă culoare în viaţa noastră.

Comarnic, 25-26 martie 2017,

A doua acțiune de plantare se va desfășura începând cu ora 8:00 în Comarnic, unde invităm 60 de voluntari dornici să facă parte din proiectul “Plantează-ți Oxigenul”.

Oxigen va pune la dispoziție pentru voluntari: transportul, sandvișurile și apa. Tot ceea ce avem nevoie este timpul și implicarea voluntarilor.

Reprezentanţii organizatorilor şi ai partenerilor de proiect vor instrui, îndruma şi sprijini participanţii pe parcursul zilelor de plantare. Participanţii sunt rugaţi să vină echipaţi cu haine și încălțăminte corespunzătoare sezonului și tipului de activitate.

Ştim cu toţii cum arborii influenţează mediul şi mai ales vremea, pe care o temperează pe timpul verii şi o menţine stabilă pe timp de iarnă.

Datorită arborilor se înbunătăţeşte calitatea aerului şi putem respira.  Pamântul este singura planetă din sistemul nostru solar ce beneficiază de atmosferă. Una atât de fragilă ce depinde încontinu de acţiunile noastre pe pamânt.

De aceea fiecare arbore plantat este ca un cui bătut într-un acoperiş pentru a-l menţine.

Implică-te, fii schimbarea de care avem toți nevoie și fă parte din programul „Plantează-ți Oxigenul!”

Pentru informatii suplimentare: gabriela@asociatiaoxigen.ro / www.asociatiaoxigen.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.