Asociatia CONIL participa cu 3 proiecte la Gala Societatii Civile 2013

0

 

In premiera anul acesta, Asociatia CONIL participa cu nu mai putin de trei proiecte la cea de a XI- a editie a competitiei Gala Societatii Civile“Cluburile gratuite de weekend – Asociatia CONIL”, “Taberele de integrare CONIL’s CAMP – Asociatia CONIL” si “CONIL FEST – Festivalul Integrarii Asociatia CONIL”.

 

542110_226741344109450_473471228_nConcursul de proiecte ale sectorului non-profit, neguvernamental din Romania – Gala Societatii Civile este unul dintre cele mai prestigioase din peisajul autohton. Concurentii pot inscrie proiectele implementate in anul 2012 in cele 17 sectiuni ale competitiei, structurate astfel:

Categoria A: Educatie, Invatamant, Cercetare; Arta si Cultura; Apararea drepturilor individuale/ colective; Comportament civic si Participare publica; Sanatate; Incluziune sociala; Servicii de Asistenta sociala; Protectia mediului; Dezvoltare economica si sociala.

Categoria B: Proiecte si campanii de Voluntariat; Proiecte pentru Tineret.

Categoria C: Buget – / Eficienta +; Impact; Durabilitate; Originalitate.

Categoria D: Proiecte si campanii de CSR; Programe.

Proiectele inscrise in competitie vor fi evaluate si notate in perioada 20 martie – 3 mai 2013 de peste 60 de specialisti: in implementarea si evaluarea proiectelor, cercetatori, jurnalisti, lideri si formatori de opinie ai societatii civile si ai sectorului non-profit, personalitati publice care s-au remarcat de-a lungul timpului prin implicarea activa in societatea civila din Romania, reprezentanti ai sectorului privat.

Festivitatea de premiere va avea loc la inceputul lunii iunie a acestui an. Premiile Galei sunt onorifice, fara echivalent material, dar participarea la acest eveniment arata anvergura si implicarea competitorilor in cadrul comunitatii si al societatii civile.

Links: www.galasocietatiicivile.ro/page-competitie.html

asociatiaconil.wordpress.com/

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.