Asociatia CONIL participa cu 3 proiecte la Gala Societatii Civile 2013

0

 

In premiera anul acesta, Asociatia CONIL participa cu nu mai putin de trei proiecte la cea de a XI- a editie a competitiei Gala Societatii Civile“Cluburile gratuite de weekend – Asociatia CONIL”, “Taberele de integrare CONIL’s CAMP – Asociatia CONIL” si “CONIL FEST – Festivalul Integrarii Asociatia CONIL”.

 

542110_226741344109450_473471228_nConcursul de proiecte ale sectorului non-profit, neguvernamental din Romania – Gala Societatii Civile este unul dintre cele mai prestigioase din peisajul autohton. Concurentii pot inscrie proiectele implementate in anul 2012 in cele 17 sectiuni ale competitiei, structurate astfel:

Categoria A: Educatie, Invatamant, Cercetare; Arta si Cultura; Apararea drepturilor individuale/ colective; Comportament civic si Participare publica; Sanatate; Incluziune sociala; Servicii de Asistenta sociala; Protectia mediului; Dezvoltare economica si sociala.

Categoria B: Proiecte si campanii de Voluntariat; Proiecte pentru Tineret.

Categoria C: Buget – / Eficienta +; Impact; Durabilitate; Originalitate.

Categoria D: Proiecte si campanii de CSR; Programe.

Proiectele inscrise in competitie vor fi evaluate si notate in perioada 20 martie – 3 mai 2013 de peste 60 de specialisti: in implementarea si evaluarea proiectelor, cercetatori, jurnalisti, lideri si formatori de opinie ai societatii civile si ai sectorului non-profit, personalitati publice care s-au remarcat de-a lungul timpului prin implicarea activa in societatea civila din Romania, reprezentanti ai sectorului privat.

Festivitatea de premiere va avea loc la inceputul lunii iunie a acestui an. Premiile Galei sunt onorifice, fara echivalent material, dar participarea la acest eveniment arata anvergura si implicarea competitorilor in cadrul comunitatii si al societatii civile.

Links: www.galasocietatiicivile.ro/page-competitie.html

asociatiaconil.wordpress.com/

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează