Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Asociatia Better Chance revine cu a doua editie a Caravanei dentare “Pasta si Periuta”

0

Cu ocazia Zilei Copilului, Asociatia Better Chance a organizat o noua editie a proiectului de educatie dentara “Pasta si Pariuta”, dedicat copiilor de gradinita.

Astfel, voluntarii asociatiei au fost prezenti la gradinitele Alexandru Ioan Cuza si Iulia Hasdeu din Campina. Peste 250 de copii au primit kit-ul dentar, jucarii si multe alte suprize. Toti copii beneficiaza de voucherul de control gratuit la stomatolog, oferit de clinica Mavaortodent din Campina.

“Succesul editiei de debut a caravanei ne-a indemnat sa continuam misiunea si am decis sa fim in mijlocul copiilor chiar de ziua lor, de 1 iunie. Ne-am bucurat impreuna cu ei de cadourile oferite prin intermediul sponsorilor nostri. Copii s-au dovedit foarte receptivi la sfaturile specialistilor nostri privind igiena dentara si au invatat cum se face un periaj corect al dintilor.

Dorim sa contribuim la o schimbare de mentalitate in randul parintilor si cadrelor didactice in ce priveste preventia dentara si alimentatia sanatoasa”. Proiectul nostru va continua pe tot parcursul anului 2018, iar in 2019 vom fi prezenti in 10 judete ale tarii”, a declarat Daniel Popescu, Presedinte Better Chance.

S-au alaturat proiectului sponsorii: A&D Pharma, Technophar, Brenntag, Bright Distribution, Noriel, Publicis, Muller, Sentexim, Mavaortodent.

Despre Better Chance

Asociatia Better Chance s-a nascut din dragoste pentru oameni si din credinta ca putem oferi o sansa la o viata mai buna celor de langa noi. Ne dorim ca tinerii și copiii din România să devina activi în societate și să aibă o educație completă.

FIECARE dintre noi poate fi mai bun, mai generos, iar IMPREUNA putem construi o lumea mai frumoasa, mai fericita.

www.betterchance.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.