Asociatia “Arta nu muşcă” te invită duminică/ 10 iunie/ 2012 , la evenimentul Carte. Dans. Joc ,

0

Asociatia “Arta nu muşcă” te invită duminică/ 10 iunie/ 2012 , la evenimentul Carte. Dans. Joc ce va avea loc la Casa Universitarilor Bucuresti ( Str. Dionisie Lupu, Nr. 46)

Ȋncepând cu ora 16.00- va avea loc  un workshop aparte, dedicat iubitorilor de carte şi ȋmpărtăşirii propriilor experiențe, într-un mediu relaxant , susținut de  Adrian Soare –trainer și motivational speaker.(www.succesdublu.ro )

Workshop-ul pornește de la premisa : Citind, te diferențiezi de restul!

Participanții sunt rugați să se prezinte cu o carte, care le-a schimbat viața, viziunea sau modul de a se raporta la societate, ca si punct de pornire pentru exercițiul de elibereare a propriilor “demoni ”, cu scopul de a ne cunoaște și de a ne detensiona de energiile negative acumulate din cursul săptămânii.

Cei care nu vor lua parte la întâlnirea despre cărți, sunt aşteptați cu drag, ȋn frumoasa gradina cu iz de poveste, unde  workshopul de improvizație va fi sustinut de Softskills and Sales Trainer la Apple, cu alte cuvinte, să intre în scenă –Bogdan Grigore (www.bogdangrigore.ro).

Improvizația este o artă, iar inspirația apare din absolut orice ne înconjoară.

Exercițiile sunt benefice pentru spontanietate, amplificarea creativității, dobândirea încrederii în sine, practic să comunicăm eficient și să ascultăm activ , ca finalmente să ne destindem, să ne împrietenim și  să ne distrăm. (improvizatie.ro)

Ȋn partea a 2-a ,  vor fi prezenți 5 dintre membrii trupei de  muzică clasică- contemporană – La pasión de una rosa  ( Alex Raileanu- pian, Ciprian Pop-chitară, Adrian Flautistu-bass, Gabi Stănescu-vioară, Aleka Potinga-voce) ce vor asigura publicului  un spectacol de jazz, completat  de un recital mirific de poezie , semnat de Andreea Enia.

Invitatul special  este  artistul plastic- Oana Birsan- cu o expoziție inedită despre metamorfoză. De asemenea, este autoarea tabloului dedicat nouă/ Arta nu mușcă, realizat într-un mod  inspirațional, pe care o să îl admirați, în premieră, în cadrul evenimentului.

 

*Plus o surpriză dedicată exclusiv bărbaților, pasionați de calitate și originalitate-Proiectul Arttheo al Teodorei Pricope -batiste pictate manual pe mătase 100% naturală, cu  modele unicat.

Ȋnscrierea  pentru workshop e obligatorie  pe adresa de mail loredana.munteanu@artanumusca.ro

Obiectivul principal al Asociației Arta nu muşcă este acela de a stârni apetitul artistic al  bucureştenilor, şi atragerea lor către astfel de evenimente, desfăşurate într-o manieră modernă şi creativă.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează