Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Asociatia “Arta nu muşcă” te invită duminică/ 10 iunie/ 2012 , la evenimentul Carte. Dans. Joc ,

0

Asociatia “Arta nu muşcă” te invită duminică/ 10 iunie/ 2012 , la evenimentul Carte. Dans. Joc ce va avea loc la Casa Universitarilor Bucuresti ( Str. Dionisie Lupu, Nr. 46)

Ȋncepând cu ora 16.00- va avea loc  un workshop aparte, dedicat iubitorilor de carte şi ȋmpărtăşirii propriilor experiențe, într-un mediu relaxant , susținut de  Adrian Soare –trainer și motivational speaker.(www.succesdublu.ro )

Workshop-ul pornește de la premisa : Citind, te diferențiezi de restul!

Participanții sunt rugați să se prezinte cu o carte, care le-a schimbat viața, viziunea sau modul de a se raporta la societate, ca si punct de pornire pentru exercițiul de elibereare a propriilor “demoni ”, cu scopul de a ne cunoaște și de a ne detensiona de energiile negative acumulate din cursul săptămânii.

Cei care nu vor lua parte la întâlnirea despre cărți, sunt aşteptați cu drag, ȋn frumoasa gradina cu iz de poveste, unde  workshopul de improvizație va fi sustinut de Softskills and Sales Trainer la Apple, cu alte cuvinte, să intre în scenă –Bogdan Grigore (www.bogdangrigore.ro).

Improvizația este o artă, iar inspirația apare din absolut orice ne înconjoară.

Exercițiile sunt benefice pentru spontanietate, amplificarea creativității, dobândirea încrederii în sine, practic să comunicăm eficient și să ascultăm activ , ca finalmente să ne destindem, să ne împrietenim și  să ne distrăm. (improvizatie.ro)

Ȋn partea a 2-a ,  vor fi prezenți 5 dintre membrii trupei de  muzică clasică- contemporană – La pasión de una rosa  ( Alex Raileanu- pian, Ciprian Pop-chitară, Adrian Flautistu-bass, Gabi Stănescu-vioară, Aleka Potinga-voce) ce vor asigura publicului  un spectacol de jazz, completat  de un recital mirific de poezie , semnat de Andreea Enia.

Invitatul special  este  artistul plastic- Oana Birsan- cu o expoziție inedită despre metamorfoză. De asemenea, este autoarea tabloului dedicat nouă/ Arta nu mușcă, realizat într-un mod  inspirațional, pe care o să îl admirați, în premieră, în cadrul evenimentului.

 

*Plus o surpriză dedicată exclusiv bărbaților, pasionați de calitate și originalitate-Proiectul Arttheo al Teodorei Pricope -batiste pictate manual pe mătase 100% naturală, cu  modele unicat.

Ȋnscrierea  pentru workshop e obligatorie  pe adresa de mail loredana.munteanu@artanumusca.ro

Obiectivul principal al Asociației Arta nu muşcă este acela de a stârni apetitul artistic al  bucureştenilor, şi atragerea lor către astfel de evenimente, desfăşurate într-o manieră modernă şi creativă.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.