Art&Beauty: open to public

0

Oya Beauty Lounge îmbină arta şi frumuseţea într-un  eveniment unic susţinut pe 7 august 2013, ora 19:00, aducând spre vizionarea publicului expoziţia de artă Madame a fetei cu sânge verde. Seara va fi cu atât mai specială întrucât invitaţii au posibilitatea de a vizita şi descoperi într-o lumină artistică centrul deschis de curând pe piaţa românească şi care se remarcă prin serviciile premium oferite.

Tratamentele de lux, rafinamentul, stilul, profesionalismul sunt câteva dintre detaliile ce completează imaginea Oya care alege să-şi răsfeţe clienţii prin evenimente de nişă. Astfel, expunerea colecţiei de tablouri Madame în beauty lounge-ul de pe Londra, nr.17, este nu numai o dovadă de atenţie pentru cei care calcă pragul Oya, ci şi un eveniment mult aşteptat după ce tablourile s-au bucurat de o lansare privată la începutul acestei veri.

„Oya înseamnă pasiune, dorinţă, foc. Dincolo de lux şi servicii la nivel înalt, credem în puterea imaginii, tocmai de aceea, am ales să ne reprezentăm prin colecţia Madame Fine Art a Eglantinei, tablouri care, pur şi simplu, se contopesc cu arhitectura regală a salonului nostru.” (Elena Carp, Manager Oya Beauty Lounge)

Pasionaţii de bun gust şi rafinament pot vizita salonul şi testa serviciile de slăbire, înfrumuseţare, tratamentele exclusiviste atât în seara evenimentului, începând cu ora 19:00, cât şi la cerere în restul zilelor.

oya3

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează