Art&Beauty: open to public

0

Oya Beauty Lounge îmbină arta şi frumuseţea într-un  eveniment unic susţinut pe 7 august 2013, ora 19:00, aducând spre vizionarea publicului expoziţia de artă Madame a fetei cu sânge verde. Seara va fi cu atât mai specială întrucât invitaţii au posibilitatea de a vizita şi descoperi într-o lumină artistică centrul deschis de curând pe piaţa românească şi care se remarcă prin serviciile premium oferite.

Tratamentele de lux, rafinamentul, stilul, profesionalismul sunt câteva dintre detaliile ce completează imaginea Oya care alege să-şi răsfeţe clienţii prin evenimente de nişă. Astfel, expunerea colecţiei de tablouri Madame în beauty lounge-ul de pe Londra, nr.17, este nu numai o dovadă de atenţie pentru cei care calcă pragul Oya, ci şi un eveniment mult aşteptat după ce tablourile s-au bucurat de o lansare privată la începutul acestei veri.

„Oya înseamnă pasiune, dorinţă, foc. Dincolo de lux şi servicii la nivel înalt, credem în puterea imaginii, tocmai de aceea, am ales să ne reprezentăm prin colecţia Madame Fine Art a Eglantinei, tablouri care, pur şi simplu, se contopesc cu arhitectura regală a salonului nostru.” (Elena Carp, Manager Oya Beauty Lounge)

Pasionaţii de bun gust şi rafinament pot vizita salonul şi testa serviciile de slăbire, înfrumuseţare, tratamentele exclusiviste atât în seara evenimentului, începând cu ora 19:00, cât şi la cerere în restul zilelor.

oya3

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.