Anti-piesa „Tabloul” dă startul „stagiunii cu final deschis” / 22 februarie @ Bucuresti

0

„Care-i prețul dumitale? Hai spune! Zi un preț, dar ai grijă să nu fie peste media capodoperelor picturii.”

Colivia, în colaborare cu Teatrul Independenților Profesioniști și lorgean theatre, prezintă „stagiunea cu final deschis”, un experiment teatral bilunar.

Stagiunea va debuta sâmbătă, 22 februarie, ora 16:45, cu anti-piesa „Tabloul”, adaptată după Eugene Ionesco de Alexandru Robert Nagy. 

Afis Tabloul, regia Alexandru Nagy

Spectacolul a fost distins cu 13 premii în cadrul festivalurilor naţionale de teatru, iar în 2007 a depasit graniţele ţării, ajungand până la Bruxelles.

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/645605638834638/

| distribuția
Alexandru Robert Nagy
Vlad Drăgulin
Alina Rotaru
Jean-Lorin Sterian

| despre anti-piesa “Tabloul”
Tema mereu actuală a condiției artistului într-o lume în care banii influențează deciziile, iar produsele artistice sunt considerate inutile.

| despre Colivia
Colivia este un experiment locativ ce contestă normele acceptate de folosire a spațiilor personale.

| intrare
„Stagiunea cu final deschis” este mai mult decât teatru. La finalul reprezentaţiei, spectatorii vor avea ocazia să schimbe impresii despre spectacol şi să discute cu actorii la un desert oferit de PopUp Dinner şi o băutură din partea casei.

Numărul locurilor este limitat. Intrarea se face pe bază de rezervare, preţul unui bilet fiind de 25 de lei / persoană.

Rezervări:
E-mail: colivia@vrabioiu.ro
Tel. / SMS (cu numele și numărul biletelor): 0720121593
Str. Pache Protopopescu, nr. 9, Sector 2, Bucuresti

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.