Anti-piesa „Tabloul” dă startul „stagiunii cu final deschis” / 22 februarie @ Bucuresti

0

„Care-i prețul dumitale? Hai spune! Zi un preț, dar ai grijă să nu fie peste media capodoperelor picturii.”

Colivia, în colaborare cu Teatrul Independenților Profesioniști și lorgean theatre, prezintă „stagiunea cu final deschis”, un experiment teatral bilunar.

Stagiunea va debuta sâmbătă, 22 februarie, ora 16:45, cu anti-piesa „Tabloul”, adaptată după Eugene Ionesco de Alexandru Robert Nagy. 

Afis Tabloul, regia Alexandru Nagy

Spectacolul a fost distins cu 13 premii în cadrul festivalurilor naţionale de teatru, iar în 2007 a depasit graniţele ţării, ajungand până la Bruxelles.

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/645605638834638/

| distribuția
Alexandru Robert Nagy
Vlad Drăgulin
Alina Rotaru
Jean-Lorin Sterian

| despre anti-piesa “Tabloul”
Tema mereu actuală a condiției artistului într-o lume în care banii influențează deciziile, iar produsele artistice sunt considerate inutile.

| despre Colivia
Colivia este un experiment locativ ce contestă normele acceptate de folosire a spațiilor personale.

| intrare
„Stagiunea cu final deschis” este mai mult decât teatru. La finalul reprezentaţiei, spectatorii vor avea ocazia să schimbe impresii despre spectacol şi să discute cu actorii la un desert oferit de PopUp Dinner şi o băutură din partea casei.

Numărul locurilor este limitat. Intrarea se face pe bază de rezervare, preţul unui bilet fiind de 25 de lei / persoană.

Rezervări:
E-mail: colivia@vrabioiu.ro
Tel. / SMS (cu numele și numărul biletelor): 0720121593
Str. Pache Protopopescu, nr. 9, Sector 2, Bucuresti

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează