Animal Society, în parteneriat cu Four Paws International și cu sprijinul Consiliului Județean Ilfov derulează o campanie de sterilizări gratuite pentru pisicile de rasă comună în perioada 17-25 august

0

Între 17 și 25 august, locuitorii din județul Ilfov își vor putea steriliza gratuit pisicile de rasă comună din județul Ilfov, în cadrul unei campanii derulate de Animal Society și Four Paws International, cu sprijinul Consiliului Județean Ilfov.

Alături de partenerii noștri de la Four Paws și de prietenii de la Consiliul Județean Ilfov, derulăm o campanie de sterilizări gratuite adresată exclusiv pisicilor de rasă comună, cu sau fără stăpân, din județ. S-au primit multe solicitări pentru o astfel de campanie din partea ilfovenilor și ne bucurăm sincer să vedem, alături de autorități, cetățeni responsabili, care au înțeles importanța și impactul sustenabil al sterilizării animalelor de companie.” – Anca Tomescu, Președinte, Animal Society

Trebuie să recunoaștem, avem probleme și cu pisicile singure, nu doar cu câinii nimănui. Sunt foarte multe pisici pe străzi. Primăvară plouă cu sacoșe cu pui de pisică. Cum prevenim abandonul și suferința? Prin sterilizare normal. Ne bucurăm enorm că avem posibilitatea, datorită echipei Animal Society, să realizăm o campanie de sterilizări gratuite doar pentru pisici. Îi încurajez pe oameni să sune, să aleagă să se implice cu adevărat.” – Hilde Tudora, șef Birou Protecția Animalelor Consiliul Județean Ilfov.

Echipa de medici veterinari Animal Society va fi prezentă în Popești Leordeni, în incinta Adăpostului în perioada 17-25 august. Cei interesați sunt rugați să sune pentru informații suplimentare sau programări la numărul de telefon 0751.235.009.

Mai multe informații despre Animal Society

www.animal-society.org

https://www.facebook.com/animalsocietydfp

Asociația Animal Society, cunoscută anterior sub numele de VIER PFOTEN România, este activă în domeniul protecției animalelor de peste două decenii. Animal Society stabilește parteneriate cu autoritățile locale, sprijinindu-le în vederea elaborării unui sistem uman și sustenabil de gestionare a populației de câini și pisici, desfășurând campanii de sterilizare a câinilor și pisicilor, precum și intervenții asistate de animale. Acestea au scopul de a schimba mentalitățile cu privire la animalele fără stăpân și sunt realizate cu ajutorul unor foști câini fără stăpân, care sunt implicați și în activități de terapie în beneficiul copiilor cu nevoi speciale și al vârstnicilor instituționalizați.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 50 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.